Facebook Pixel "Έκανα ό,τι μου ζήτησε ο Πασκουάλ", είπε ο Γιαννακόπουλος! Δήλωση και για Σίνγκλετον
| 2017-09-15 23:17:00

"Έκανα ό,τι μου ζήτησε ο Πασκουάλ", είπε ο Γιαννακόπουλος! Δήλωση και για Σίνγκλετον

"Έκανα ό,τι μου ζήτησε ο Πασκουάλ", είπε ο Γιαννακόπουλος! Δήλωση και για Σίνγκλετον

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από την Ούνικς στο ΟΑΚΑ; Αναφέρθηκε και στην δύσκολη παραμονή του Κρις Σίνγκλετον.

«Το καλοκαίρι ό,τι μας ζήτησε ο κόουτς το ακολουθήσαμε με θρησκευτική ευλάβεια και είναι σειρά τώρα της ομάδας και των προπονητών μας να αποδείξουν ότι ήταν σωστές οι επιλογές και να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο μας. Ο Παναθηναϊκός είναι ίσως η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που τα τελευταία 21 χρόνια παίρνει τουλάχιστον έναν τίτλο και θέλουμε να κερδίζουμε όσους περισσότερους τίτλους γίνεται», είπε αρχικά στην κάμερα της Cosmote Tv.

Αναφορικά με την παραμονή του Κρις Σίνγκλετον, είπε: «Ήταν δύσκολη η παραμονή του. Είναι το καλύτερο "4άρι" στην Ευρώπη, τον θέλανε πολλές ομάδες, τον κρατήσαμε και πλέον περιμένουμε και από αυτόν το καλύτερο αποτέλεσμα στο γήπεδο», ενώ κατέληξε απαντώντας σε ερώτηση για τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που μεταγράφηκε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό Superfoods: «Δεν είναι σωστό να κάνουμε συγκρίνεις. Ο Γιάννης έχει τη δική του πορεία στην Αμερική και ο Θανάσης εύχομαι να μακροημερεύσει στον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας πολλές επιτυχίες μαζί του». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags