Facebook Pixel Τι δήλωσε ο Ιτούδης για Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ;
| 2017-09-18 12:17:00

Τι δήλωσε ο Ιτούδης για Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ;

Τι δήλωσε ο Ιτούδης για Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ;

Έτσι είδε το φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Ιτούδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

«Προσεγγίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι και δείξαμε καλές ενέργειες. Σε γενικές γραμμές δείξαμε καλή άμυνα στα τελευταία παιχνίδια, παίζοντας με σύνεση.

Έχουμε ακόμα 7 απουσίες την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε τέσσερις. Ταυτόχρονα είχαμε και κάποιες καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί προσπαθώ να δοκιμάσω νέους παίκτες όπως ο Αστάπκοβιτς, ο Γκαβρίλοφ, ο Κατσίβελης, ο Βοστρίκοφ.

Το κακό είναι πως γύρισε το πόδι του Βέστερμαν. Ελπίζω ο τραυματισμός του να μην είναι σοβαρός και σύντομα να μπορέσει να επιστρέψει στη δράση. Ο Λέο έχει συμμετάσχει μόλις σε 2 προπονήσεις, αλλά έχει μάθει όλα τα συστήματα της ομάδας, σκοράρει σε οργανωμένες επιθέσεις και είναι πολύ καλός σε οργάνωση και άμυνα. Έχει δείξει πως είναι ένα έξυπνο γκαρντ.

Μια άσχημη στιγμή για εμάς ήταν πως δεν μπορούσαμε να διατηρήσουμε τη διαφορά που είχαμε φτιάξει στους 18-19 πόντους, καθώς στην επιθετική άμυνα του Παναθηναϊκού κάναμε λάθη. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με διψήφια διαφορά, αν και αυτό δεν έχει σημασία». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags