Facebook Pixel Μαίνεται η "φαγωμάρα" στον Άρη! Δήλωση που θα συζητηθεί για Λάσκαρη!
| 2017-09-18 22:27:00

Μαίνεται η "φαγωμάρα" στον Άρη! Δήλωση που θα συζητηθεί για Λάσκαρη!

του Κώστα Γκόντζου
Μαίνεται η "φαγωμάρα" στον Άρη! Δήλωση που θα συζητηθεί για Λάσκαρη!

Ο νομικός και πρώην σύμβουλος της ομάδας, Σπύρος Χριστοφορίδης, άναψε φωτιές για τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ...

ναλυτικά τα όσα είπε ο Σπύρος Χριστοφορίδης στον ArenaFM 89.4:

Σχετικό Περιεχόμενο
Ατάκες – φωτιά από Ιωαννίδη για Εθνική, Αντετοκούνμπο, Άρη και Γιαννάκη
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
1 ομάδα
«Δεν έχω μιλήσει πουθενά από τότε που παραιτήθηκα, καταρχήν θέλω να ζητήσω συγνώμη από όσους με θεωρούν υπεύθυνο για την ταλαιπωρία του Άρη, γιατί η παρουσία μου, μαζί με τον Γιώργο Σφυρή, αποτέλεσε την απαρχή της έλευσης της οικογένειας Λάσκαρη στην Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι κάτι που αυτή τη στιγμή με κάνει και αισθάνομαι άσχημα, γιατί βλέπω ότι ο σύλλογος δεν πάει καλά».

Αναφορικά με τον ερχομό του Λάσκαρη και αν είχε …ελεγχθεί: «Είχε ελεγχθεί τόσο από τους συνεργάτες του Γιώργου Σφυρή, οικονομολόγους και ορκωτούς, όσο και από το επιτελείο της ΚΑΕ στην Θεσσαλονίκη και από τους δικηγόρους της».

Για την προσπάθεια… αλλαγής σελίδας στον Άρη: « Ήταν ανεπιτυχής η προσπάθεια. Γιατί ο ενδιαφερόμενος επενδυτής,στις αρχές Αυγούστου, ήθελε το σύνολο των μετοχών και ο κ.Λάσκαρης, ανεξαρτήτου αντιτίμου, δεν τις παραχωρούσε».

Για το αν έχει τελειώσει το θέμα; «Από όσο ξέρω ναι, όταν δεν πωλείται κάτι που κάποιος ζητάει, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει».

Για την υπόθεση με τον Λετονό: «Δεν έχω χειριστεί εγώ αυτή την υπόθεση, οπότε ότι ξέρω, το μάθαινα από την οικογένεια ή τους συναδέλφους εξ Αθηνών που συνεργαζόμαστε. Αυτή η υπόθεση μετά την εκδίκαση της προσωρινής διαταγής και των ασφαλιστικών μέτρων, στα οποία υπήρξε νίκη του Λετονού, οι φάκελοι της κύριας δίκης έκλεισαν τον Ιούλιο και αναμένεται πλέον η εκδίκαση της και η έκδοση αποφάσεως».

Αναφορικά με τα ασφαλιστικά μέτρα: «Αν οι μετοχές με την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, είναι δεσμευμένες, όπως προέκυπτε από την απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών, δεν μεταβιβάζονται. Η δική μου θέση ως νομικού και φίλου του Άρη, είναι ότι όταν οι μετοχές δεσμεύονται με δικαστική απόφαση, αποδεσμεύονται πάλι με δικαστική απόφαση . Τέτοια δικαστική απόφαση δεν αποκρυσταλλώθηκε ».

Για το αν ασφαλιστικά μέτρα τελειώνουν κάποτε; «Αν η οικογένεια Λάσκαρη κερδίζει την υπόθεση, σταματάει η δέσμευση των μετοχών και της υπόλοιπης περιουσίας, αν χάσει την υπόθεση, θα έχουμε κατάσχεση της περιουσίας. Δηλαδή κατάσχεση των μετοχών της ΚΑΕ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags