Facebook Pixel Δίνει το παράδειγμα ο "Πέρπε"
| 2011-07-26 17:55:00

Δίνει το παράδειγμα ο "Πέρπε"

Δίνει το παράδειγμα ο "Πέρπε"

"Και θα πρέπει να βάλουμε νερό στο κρασί μας όλα τα παιδιά που θέλουν να μείνουν πραγματικά στην ομάδα, αναγνωρίζοντας κάποια δεδομένα και καταστάσεις". Αυτή ήταν η τελευταία φράση των δηλώσεων του Στράτου Περπέρογλου, μετά την επισημοποίηση της ανανέωσής του με τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας μ' αυτήν τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοποι αθλητές που επιθυμούν να παραμείνουν στο "τριφύλλι".

Ο "Πέρπε" φάνηκε ιδιαίτερα συνειδητοποιημένος, κατανοώντας την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στους πρωταθλητές και γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ και δίνει το καλό παράδειγμα προς τους συμπαίκτες του, οι οποίοι σκέφτονται και ζυγίζουν όλα τα δεδομένα για την συνέχεια της καριέρας του.

Ο διεθνής φόργουορντ αν και άργησε να ανανεώσει με το "τριφύλλι", δήλωσε ότι έκανε αυτό που πραγματικά ήθελε και μέσω των δηλώσεών του έδειξε τον δρόμο προς τους υπόλοιπους παίκτες.

Οι καλαθοσφαιριστές που θέλουν να παραμείνουν στο "τριφύλλι" πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους, όπως δήλωσε ο "Πέρπε" και να αποδείξουν ότι πονάνε και νοιάζονται την ομάδα, αρμονιζόμενοι με τα νέα δεδομένα και καταστάσεις που υφίστανται αυτή την περίοδο σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο μπασκετ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags