Facebook Pixel Κοιτάζει Ουίλλιαμς και Τζος Σμιθ για αντι-Τιλί ο Ολυμπιακός
Μπάσκετ
| 2017-10-13 20:03:00

Όλα δείχνουν μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Οι πρώτοι δύο που ακούγονται για αντί-Τιλί (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Όλα δείχνουν μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Οι πρώτοι δύο που ακούγονται για αντί-Τιλί (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ονόματα από το NBA που είναι διαθέσιμα για τους Ερυθρολεύκους.

Η ατυχία χτύπησε για μία ακόμη φορά την πόρτα του Ολυμπιακού με τον σοβαρό τραυματισμό του Κιμ Τιλί.

Η ζημιά είναι φρέσκια και οι Πειραιώτες δεν έχουν αποφασίσει αν θα προχωρήσουν στην αντικατάσταση του Γάλλου.

Το πιο πιθανό είναι ότι θα το κάνουν, αφού τα παιχνίδια είναι πολλά και η επιβάρυνση μεγάλη. Αν αυτό γινόταν πριν από μερικές μέρες, ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε τον Τζάστιν Ντόελμαν. Ο Αμερικάνος, όμως, που τον είδαμε με Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, υπέγραψε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εφές.

Οι επιλογές, που υπάρχουν στην αγορά, είναι ελάχιστες. Ανάμεσα σε αυτές είναι ορισμένα μεγάλα ονόματα του ΝΒΑ, όπως ο Ντέρικ Ουίλλιαμς και ο Τζος Σμιθ.

Ο πρώτος είναι 26 ετών αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα από το 2011 μετρώντας συνολικά 8.9 πόντους και 4 ριμπάουντ μέσον όρο. Έχει πραγματοποιήσει τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του με Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Σακραμέντο Κινγκς. Κατά τα άλλα, έχει αγωνιστεί σε Μαϊάμι Χιτ και Νιου Γιόρκ Νικς, ενώ πέρυσι έπαιξε στο δεύτερο μισό της σεζόν για λογαριασμό των φιναλίστ του NBA, Κλίβελαντ Καβαλίερς, στους οποίους πάντως δεν είχε μεγάλο ρόλο.

Όσο για τον δεύτερο, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τους fans του NBA. Ο Σμιθ υπήρξε για εννέα σεζόν ο ηγέτης των Ατλάντα Χοκς κι ένας από τους πιο θεαματικούς παίκτες της Λίγκας, ενώ έχει 14.6 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 1.9 τάπες ως μέσον όρο καριέρας. Πλέον είναι 31 ετών και ο μετοχές του έχουν πέσει αρκετά. Ο Σμιθ είχε δυο μέτρια περάσματα από Λος Άντζελες Κλίπερς και Χιούστον, πέρυσι έπαιξε στην Κίνα και φέτος περιμένει να βρει ομάδα στο NBA, ωστόσο ακόμα δεν τα έχει καταφέρει.

Αν τελικώς ο Ολυμπιακός πάει να πάρει παίκτη, το πιο πιθανό είναι να περιμένει να ολοκληρωθούν τα «κοψίματα» στο ΝΒΑ και μετά να αποφασίσει. Ανάμεσα στους παίκτες, που έχουν ήδη «κοπεί», είναι ο Κάιλ Γουίλτζερ, γιος του παλιού παίκτη του Αρη, Γκρεγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags