Facebook Pixel Sportdog.gr | Το νέο σοκ με Τιλί… φέρνει μεταγραφή – Ο παίκτης του Ζοτς και ο «κομμένος» από το ΝΒΑ!
| 2017-10-14 19:25:00

Το νέο σοκ με Τιλί… φέρνει μεταγραφή – Ο παίκτης του Ζοτς και ο «κομμένος» από το ΝΒΑ!

Sportdog Team
Το νέο σοκ με Τιλί… φέρνει μεταγραφή – Ο παίκτης του Ζοτς και ο «κομμένος» από το ΝΒΑ!

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Διαβάστε τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι στο sportdog.gr

 

Σε… μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται και πάλι στον Ολυμπιακό, καθώς η νέα ενημέρωση για την απουσία του Κιμ Τιλί από τα παρκέ, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Γάλλος φόργουορντ χειρουργήθηκε επιτυχώς στον δεξιό του προσαγωγό, με τον χρόνο απουσίας του να εκτιμάται στους πέντε μήνες, με αυτό να σημαίνει πρακτικά πως θα επιστρέψει περίπου τον Μάρτιο!

Έτσι λοιπόν, ο Σφαιρόπουλος μαζί με τους συνεργάτες ξεκίνησαν ήδη να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών για αντι-Τιλί, ενώ ήδη προτάθηκαν κάποιοι από μάνατζερ, που έμαθαν ότι υπάρχει θέμα στο Λιμάνι.

Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι, είναι αυτό Ντάμιαν Ρούντεζ, όπως πρώτο σας αποκάλυψε το Sportdog.gr.  Τα τελευταία τρία χρόνια ο Κροάτης φόργουορντ ήταν στο ΝΒΑ έχοντας φορέσει τις φανέλες των Πέισερς, Τίμπεργουλβς και Μάτζικ, ωστόσο χθες τον «έκοψαν» οι Μάτζικ και πλέον αναζητά ομάδα. Είναι στα 31 του, γνωρίζει από Ευρώπη αφού έχει περάσει για δύο χρόνια και από την Σαραγόσα και εκτιμάται ότι ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα του Ολυμπιακού (διαβάστε γιατί στο θέμα του sportdog.gr).

Από εκεί και πέρα, προτάθηκε επίσης και ο Άντονι Μπένετ, ο οποίος ήρθε με πολύ μεγάλο συμβόλαιο πέρυσι για λίγους μήνες στην Φενέρμπαχτσέ, όμως δεν βοήθησε καθόλου ούτε και έπεισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τον κρατήσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags