Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Σφαιρόπουλου για τον αντι-Τίλι!
| 2017-10-15 19:30:00

Αποκάλυψη Σφαιρόπουλου για τον αντι-Τίλι!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Σφαιρόπουλου για τον αντι-Τίλι!

Θα κάνει ο Ολυμπιακός τελικά μεταγραφή;

Σε επιβεβαίωση πως όντως ο Ολυμπιακός ψάχνει για αντικαταστάτη του Κιμ Τιλί, που θα μείνει εκτός δράσης για πέντε μήνες, προχώρησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ωστόσο σημείωσε πως αυτό θα γίνει μόνο εφόσον βρεθεί ο... κατάλληλος που θα «κουμπώσει» στο υπόλοιπο σύνολο.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ
 

Για τις πολλές απουσίες του Ολυμπιακού: «Τι να κάνουμε; Πρέπει να δουλέψουμε, να προχωράμε. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες και θεωρώ πως όλοι είναι ικανοί. Γι' αυτό βρίσκονται στο ρόστερ. Και τα 15 παιδιά τα θεωρώ ισάξια. Μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Υπήρχαν κενά σήμερα και σε άμυνα και σε επίθεση».

Για τις ευκαιρίες που έδωσε σε όλους: «Το έχω πει πολλές φορές ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι. Φάνηκε σήμερα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι. Όλοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους και είχαν υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο και τον εαυτό μας»

Για τον αντικαταστάτη του Κιμ Τιλί: «Ακόμη είναι πολύ νωρίς, δεν έχουμε πάρει αποφάσεις. Υπάρχουν τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Ήδη έχουμε Πρίντεζη και Αγραβάνη σε αυτή τη θέση, ενώ μπορούν να παίξουν και οι Παπαπέτρου-ΜακΛίν. Δεν βιαζόμαστε. Αν πάρουμε παίκτη, θα είναι επειδή είναι πολύ καλός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags