Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι ατάκες Μίσσα-Σκουρτόπουλου για Αντετοκούνμπο
| 2017-10-30 14:18:00

Οι ατάκες Μίσσα-Σκουρτόπουλου για Αντετοκούνμπο

Sportdog Team
Οι ατάκες Μίσσα-Σκουρτόπουλου για Αντετοκούνμπο

Η απάντηση στο ερώτημα αν θα ξαναπαίξει με την Εθνική ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς...

Ο Κώστας Μίσσας και ο Τάκης Τσαγκρώνης αναφέρθηκαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισαν πως ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ήταν, είναι και θα είναι ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε η ΕΟΚ ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, ο Κώστας Μίσσας αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας: «Επειδή περάσαμε μια ολόκληρη κατάσταση με τον Γιάννη. Είναι ένας μεγάλος παίκτης που μπορεί να μας δώσει το κάτι παραπάνω. Στην προκειμένη περίπτωση, εγώ θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα στη συνέχεια με τους Μπακς και θα παίξει στην Εθνική. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες».

Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης πρόσθεσε σχετικά: «Το θέμα είναι πως από πλευράς ΕΟΚ, ο Γιάννης ήταν είναι και θα είναι παίκτης της Εθνικής. Θα κάνουμε προσπάθεια να τον έχουμε μαζί μας σε μεγάλες διοργανώσεις. Θα πρέπει να δείτε και κάτι. Μέσα από αυτή τη διαδικασία το ΝΒΑ κάνει παρέμβαση στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κάποιους δεν τους άφησαν, κάποιους τους άφησαν, όμως και είδαμε τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags