Facebook Pixel Sportdog.gr | Οργισμένη διάψευση από ΠΑΟΚ!
| 2017-11-04 15:43:00

Οργισμένη διάψευση από ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Οργισμένη διάψευση από ΠΑΟΚ!

«Ψευδή και ύποπτα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας περί Ντίλαρντ»!

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ που απάντησε στα αναληθή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε μερίδα του τύπου σχετικά την υπόθεση του Κέβιν Ντίλαρντ και ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους που οι λόγοι της απομάκρυνσης του Αμερικανού παίκτη ήταν αγωνιστικοί και μόνο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προσπάθεια ορισμένων να διεκδικήσουν με ενυπόγραφα ή ανυπόγραφα κείμενα και αναφορές το πρώτο βραβείο μυθιστορήματος, χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη, θα μας έβρισκε παγερά αδιάφορους, εάν δεν επρόκειτο για μία προσπάθεια που έχει σαν προφανή στόχο να πλήξει τον ΠΑΟΚ.

Αν και δεν θα έπρεπε να ασχοληθούμε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διευκρινίζουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι η απόφαση της ομάδας μας να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Kevin Dillard, πάρθηκε αποκλειστικά και μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Όλα τα υπόλοιπα είναι από ψευδή μέχρι και ύποπτα.

Τα τελευταία δημοσιεύματα μάλιστα ήρθαν να προστεθούν σε μία σειρά αναληθειών που έχουν γεμίσει το διαδίκτυο και τα social media, προφανώς για να εξυπηρετήσουν σκοπούν πολύ μακρινούς από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Για τον λόγο αυτό καλούμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, να διαχωρίσουν τον δικαιολογημένο προβληματισμό τους για τα ατυχή αποτελέσματα της ομάδας, από τα κατευθυνόμενα σχόλια και την προσπάθεια χειραγώγησής τους από όσους με δόλιο τρόπο θέλουν να δημιουργήσουν μία έκρυθμη κατάσταση.

KAE ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags