Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πάει από... βδομάδα σε βδομάδα ο Πετγουέι!
| 2017-11-21 11:19:00

Το πάει από... βδομάδα σε βδομάδα ο Πετγουέι!

Sportdog Team
Το πάει από... βδομάδα σε βδομάδα ο Πετγουέι!

Δήλωση του Αμερικανού για το μέλλον του.

Ανοικτό παράθυρο σχετικά με το μέλλον του στο μπάσκετ άφησε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, που όπως υποστήριξε τις επόμενες ημέρες θα λάβει την οριστική του απόφαση. Πάντως ο Αμερικανός αποκάλυψε πως πρόθεσή του είναι όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση να γίνει προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Φάρο: «Είχαμε ένα πλάνο όμως δεν το εκτελέσαμε σωστά στην αρχή. Χάσαμε αρκετά εύκολα σουτ, δεν μας ήθελε η μπάλα! Μετά το πρώτο πεντάλεπτο ήμασταν στρεσαρισμένοι, όμως κάναμε ένα ξέσπασμα και ήταν σημαντικό που προσπεράσαμε στο ημίχρονο».

Για την άμυνα: «Παίζουμε πολύ καλά στην άμυνα, κάθε ομάδα που έρχεται εδώ έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, ακόμα και ο Ολυμπιακός. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε και το επιθετικό κομμάτι, να τρέξουμε περισσότερο και να βρούμε εύκολους πόντους. Παίζουμε εξαιρετική άμυνα, πρέπει όμως να το εκμεταλλευτούμε με κάποιους τρόπους στην επίθεση».

Για το αν θα συνεχίσει ή αν θα αποσυρθεί από το μπάσκετ: «Θα το σκεφτώ μερικές μέρες. Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και τον κόουτς Γιαννάκη. Ξέρω πάντως ότι όταν σταματήσω θέλω να γίνω προπονητής. Παίρνω τον χρόνο μου και μαθαίνω συνέχεια πράγματα δίπλα σε αυτόν τον σπουδαίο προπονητή. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ και βοηθάω την ομάδα. Όλοι μου λένε πως έχω ακόμα αγωνιστικό ρυθμό. Έχω κάποια προσωπικά θέματα τα οποία παλεύω να λύσω. Είναι κάτι που το σκέφτομαι τα δύο τελευταία χρόνια, είχα μεγάλη πτώση στην απόδοσή μου, δεν βρισκόμουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση εκείνο το διάστημα και όλα ήρθαν στο μυαλό μου σε μια νύχτα. Νιώθω πως θα τρελαθώ, γιατί νομίζω πως μπορώ να κάνω περισσότερα στο παρκέ και βλέπω πως στην πράξη δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που θέλω και χρειάζεται η ομάδα από μένα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags