Facebook Pixel Ο... Κόμπε Μπράιαντ της ΑΕΚ που διέλυσε τον Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2017-12-10 23:10:00

Ο... Κόμπε Μπράιαντ που διέλυσε τον Ολυμπιακό και ο σούπερ παίκτης που φέρνει ο Αγγελόπουλος!

Sportdog Team
Ο... Κόμπε Μπράιαντ που διέλυσε τον Ολυμπιακό και ο σούπερ παίκτης που φέρνει ο Αγγελόπουλος!

«Τρελαμένοι» στην ΑΕΚ μετά τη μεγάλη νίκη.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν πρόλαβε να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ, εν τούτοις μπόρεσε και έφτιαξε την ψυχολογία των παικτών. Αυτός ήταν ένας βασικός λόγος, ώστε να έρθει η μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ετσι, έστω και με δύο προπονητές (Μανωλόπουλος και Σάκοτα), η ΑΕΚ έχει κερδίσει φέτος και τους δύο «αιώνιους». Τι κι αν δεν έχουμε κλείσει τρεις μήνες δράσης...

Επί του παρκέ, η ομάδα του Σάκοτα οφείλει πολλά στον δικό της... Κόμπε Μπράιαντ. Ο Μάνι Χάρις έδειξε για μία ακόμη φορά το τεράστιο επιθετικό του ταλέντο και ήταν εκείνος, που οδήγησε την ΑΕΚ στον θρίαμβο. Από που βγαίνει το Κόμπε Μπράιαντ; Ετσι τον είχαν ονομάσει οι φίλοι των Λέικερς (πιο συγκεκριμένα Μίσιγκαν Μάμπα), γιατί ο τρόπος παιχνιδιού του τους θύμιζε τον αξεπέραστο Κόμπε.

Κόμπε δεν είναι ο Χάρις, αλλά για την ΑΕΚ (και όχι μόνο) είναι σπουδαίος κάτι που φάνηκε και σήμερα. Αξιζε, καθώς αποδεικνύεται η υπομονή της ΑΕΚ να τον περιμένει, αφού ο Αμερικάνος γκαρντ-φόργουορντ έπαιζε μέχρι και αρχές Οκτώβρη στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Ο Ολυμπιακός, δύο μέρες μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ, δεν τα κατάφερε στο ΟΑΚΑ.

Πλήρωσε την κούραση, τις απουσίες που είχε (Παπαπέτρου), αλλά και τα προβλήματα που του παρουσιάστηκαν μέσα στο παιχνίδι με Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη. Είχε χάσει ήδη σημαντικό έδαφος για το πλεονέκτημα της έδρας με την ήττα στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό, πλέον δεν έχει καμία τύχη.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της ανοίγει τα φτερά της για την τρίτη θέση και ό,τι προκύψει στα πλέι-οφ. Παράλληλα, ψάχνει για έναν σούπερ παίκτη που θα πάρει τη θέση του Κέλσι Μπάρλοου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags