Facebook Pixel «Δεν μου άρεσε ο ρόλος μου στον Ολυμπιακό»
| 2011-08-03 21:50:00

«Δεν μου άρεσε ο ρόλος μου στον Ολυμπιακό»

«Δεν μου άρεσε ο ρόλος μου στον Ολυμπιακό»

Για τους λόγους της αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό μίλησε ο Ματ Νίλσεν, εξηγώντας πως «θα μπορούσα να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μου άρεσε ο ρόλος μου στην ομάδα".

"Όλα πήγαν στραβά για μένα από την αρχή της σεζόν. Είχα έναν άσχημο τραυματισμό στα πλευρά κι έκανα καιρό να τον ξεπεράσω. Δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός είχε πολλούς παίκτες στη θέση μου, η παρουσία μου στην ομάδα έγινε προβληματική. Η πρόταση της Χίμκι έφτασε την κατάλληλη στιγμή. Χρειαζόμουν μία αλλαγή», τόνισε στη ρωσική «Sport Express».

Όσο για το αν κρατά κακία στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, είπε: «Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κύριο Ίβκοβιτς. Απεναντίας, χωρίσαμε σαν φίλοι».

Τέλος, για την οικονομική κρίση που επηρεάζει τον Ολυμπιακό και το ελληνικό μπάσκετ ο 33χρονος άσος ανέφερε: «Ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Δεν είμαι ειδικός στον οικονομικό τομέα, αλλά μου φαίνεται πως ο Ολυμπιακός θα είναι εντάξει. Όπως και ο Παναθηναϊκός. Θα σταθούν στα πόδια τους. Όμως άλλες ελληνικές ομάδες θα έχουν μεγαλύτερα προβλήματα. Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι άσχημα». 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags