Facebook Pixel Δεν πάει πουθενά ο Παναθηναϊκός με καλύτερο παίκτη τον Λοτζέσκι - Sportdog.gr
| 2017-12-29 00:55:00

Δεν πας πουθενά με καλύτερο παίκτη τον Λοτζέσκι - Ο χειρότερος ΠΑΟ μέχρι τώρα, τα «γκρέμισε» όλα

Sportdog Team
Δεν πας πουθενά με καλύτερο παίκτη τον Λοτζέσκι - Ο χειρότερος ΠΑΟ μέχρι τώρα, τα «γκρέμισε» όλα

Ήττα από ομάδα που μετρούσε 10 σερί ήττες.

Ο Παναθηναϊκός ίσως και να έκανε τη χειρότερή του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα (αναλογικά και με τον αντίπαλο) και το πλήρωσε με μία τζάμπα ήττα, η οποία δεν αποκλείεται να του κοστίσει ακριβά στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ενα μόνο καλό διάστημα είχε το Τριφύλλι, στην τρίτη περίοδο, διάστημα, όμως, που δεν έφθανε, ώστε να έρθει η νίκη με τη Βαλένθια. Η τελευταία μετρούσε 10 συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα και ήθελε πώς και πώς μία νίκη.

Την πέτυχε κόντρα στους Πράσινους, αν και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Φτιάχνει, όμως, την ψυχολογία της και, άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ισπανίας. Το σημερινό αποτέλεσμα πάντως, ίσως… βοηθήσει μελλοντικά τους Πράσινους, καθώς η Βαλένθια δεν αποκλείεται να κάνει κι άλλες ζημιές, τουλάχιστον στην έδρα της.

Ο Παναθηναϊκός πάντως απογοήτευσε και μόνο ο Λοτζέσκι παίρνει τίτλο διακριθέντα. Ο Βελγο-Αμερικανός τελείωσε το ματς με 17 πόντους και 3/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 2/2 βολές. Ωστόσο, με τον Λοτζέσκι μοναδικό πρωταγωνιστή, δεν γίνεται να κερδίσεις.

Προσπάθησε και ο Ντένμον, αλλά με αυτά τα δεδομένα στην Ευρωλίγκα, δεν μπορείς να νικήσεις ούτε τη Βαλένθια εκτός έδρας. Αυτή τη φορά η απουσία του Νικ Καλάθη φάνηκε και έτσι η ομάδα του Πασκουάλ δεν θα κάνει ευχάριστο ρεβεγιόν, αφού η χθεσινή ήττα ήταν εκτός προγράμματος.

Δεν μπόρεσε έτσι να φθάσει τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία (δείτε αναλυτικά εδώ), ενώ πλέον νιώθει και την πίεση της Ζαλγκίρις, εκτός φυσικά από τις γνωστές Φενέρ και Ρεάλ που κυνηγούν επίσης την τετράδα.

Στο επόμενο παιχνίδι με την Εφές, ο Καλάθης θα είναι παρόντας και πλέον αναζητείται μία μικρή υπέρβαση, ώστε να καταστεί εφικτό το πλεονέκτημα της έδρας. Οι Πράσινοι έχουν κάνει εξαιρετικό πρώτο γύρο και σίγουρα η ήττα στη Βαλένθια, τους χαλάει την εικόνα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags