Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Ίβκοβιτς για Ολυμπιακό και Αντετοκούνμπο! Τι είπε στον Αγγελόπουλο, γιατί δεν τον πήραν
| 2018-01-09 22:42:00

Αποκάλυψη Ίβκοβιτς για Ολυμπιακό και Αντετοκούνμπο! Τι είπε στον Αγγελόπουλο, γιατί δεν τον πήραν

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ίβκοβιτς για Ολυμπιακό και Αντετοκούνμπο! Τι είπε στον Αγγελόπουλο, γιατί δεν τον πήραν

Πριν πάει στο ΝΒΑ, θα μπορούσε να έχει φορέσει τα ερυθρόλευκα!

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τα καλύτερα λόγια, ενώ θυμήθηκε και την εποχή που ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει δικό του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο «Ντούντα» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Pick 'n Roll» της «Cosmote TV» και όταν ρωτήθηκε για τον «Greek Freak» και τα σενάρια που ήθελαν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για εκείνον, προτού γίνει draft από τους Μιλγουόκι Μπακς, ανέφερε: «Είναι το ίδιο και με τον Γιόκιτς. Θα ήθελα να τον δω σε μία δυνατή ομάδα. Προσπαθήσαμε τότε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν έδειχνε ενδιαφέρον.

Πήγα να δω τον Γιώργο Αγγέλου και δεν μπορούσα να πιστέψω πως υπάρχει τέτοιο ταλέντο. Ο Βαγγέλης Αγγέλου μου είπε πως έχει κάποια δικαιώματα η Σαραγόσα. Είπα να πω στον Τιτο Κομνηνό που έχει σχέσεις με την Εφές, να πάρει αυτό το ταλέντο. Κάναμε λάθος τότε. Μπράβο σε αυτό το παιδάκι».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον «Ζοτς», για τον οποίον υπογράμμισε: «Ο Ζέλικο είναι γεννημένος στο γήπεδο. Εχει τόσο μεγάλη επαφή με το γήπεδο, όσο κανείς άλλος. Δεν υπάρχει κάποιος κοντά του».

Μεταξύ άλλων, στάθηκε και στον Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας: «Βοήθησε πάρα πολύ. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης. Ο Σπανούλης, όμως, ξεχωρίζει με τον επαγγελματισμό του. Είναι ένας μεγάλος εργάτης. Εχει μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν έχει άλλος τόση αποφασιστικότητα, όσο εκείνος», για να προσθέσει για τον Θοδωρή Παπαλουκά: «Πιστεύω πως τον βοήθησα πάρα πολύ. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα λάθος και του μείωσε το συμβόλαιο. Είπα στην ΤΣΣΚΑ να δουν τον Χατζηβρέττα και τον Παπαλουκά και τους πήραν».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags