Facebook Pixel Sportdog.gr | Ενίσχυση στη φροντ λάιν για μεγάλη ελληνική ομάδα!
| 2018-01-11 13:24:00

Ενίσχυση στη φροντ λάιν για μεγάλη ελληνική ομάδα!

Sportdog Team
Ενίσχυση στη φροντ λάιν για μεγάλη ελληνική ομάδα!

Παίρνει Αμερικανό φόργουορντ!

Ενίσυσχυση στη θέση του πάουερ φόργουορντ ψάχνουν οι άνθρωποι του Αρη και μία εκ των δύο περιπτώσεων οι οποίες έχουν ξεχωρίσει είναι αυτή του Μπράις Ντούβιερ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ζήτησε και τελικά αποδεσμεύτηκε προ ημερών από την Μπέργκαμο που αγωνίζεται στην Α2 Ιταλίας όπου σε 16 παιχνίδια είχε  16.4 πόντους και 7.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. 

Παρότι δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός (2.01μ.) παίζει στη θέση «4» και διακρίνεται κυρίως για την ταχύτητά του και την ικανότητά του στο transition game.

Πέρσι ο Ντούβιερ αγωνίστηκε στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Οβαρένσε όπου είχε 15.2 πόντους και 9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο 27χρονος φόργουορντ αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Texas A&M-CC έχοντας 10 πόντους και 6.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και σε σύνολο 33 αγώνων στην τελευταία του σεζόν (2015-16). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντούβιερ έχασε έναν χρόνο διότι η πανεπιστημιακή καριέρα του άρχισε από το Nothern Colorado και λόγω της αλλαγής πανεπιστημίου χρειάστηκε να μείνει εκτός γηπέδων για έναν χρόνο (2013-14) λόγω της νομοθεσίας του NCAA.

Σημειώνεται ότι ο Ντούβιερ είναι γεννημένος στην αυστριακή πόλη Σάλτσμπουργκ και είναι διεθνής με την εθνική ομαδα της Αυστρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags