Facebook Pixel Koντά στη «βόμβα» με Τζέιμς ο Παναθηναϊκός - Sportdog.gr
| 2018-01-12 13:34:00

«Κληρώνει» για τη «βόμβα» Γιαννακόπουλου - Θέλει τρελά ο παίκτης, «ψήνεται» ο Πασκουάλ!

Sportdog Team
«Κληρώνει» για τη «βόμβα» Γιαννακόπουλου - Θέλει τρελά ο παίκτης, «ψήνεται» ο Πασκουάλ!

Το μοναδικό εμπόδιο είναι το οικονομικό... 

«Φωτιές» έχει βάλει τις τελευταίες ώρες ο Μάικ Τζέιμς με τις «πράσινες» αναρτήσεις του. Ο Αμερικάνος γκαρντ, που «κόπηκε» πριν από 20 μέρες από τους Φίνιξ Σανς, αναζητεί την επόμενη μπασκετική του στέγη και δεν αποκλείεται αυτή να είναι ο Παναθηναϊκός.

Χθες αναφέραμε την πιθανότητα της Μπαρτσελόνα, αλλά ο παίκτης δεν φαίνεται θετικός σε αυτή τη περίπτωση. Προτεραιότητά του είναι ο Παναθηναϊκός και θέλει να δει ξανά τον εαυτό του στα «πράσινα».

Οι νταμπλούχοι δεν είναι αρνητικοί στην επιστροφή του 27χρονου άσου, μόνο που θα πρέπει να βρεθεί και άκρη στο οικονομικό. Ηδη ο Παναθηναϊκός έχει υψηλό μπάτζετ και δεν μπορεί να κάνει κι άλλες υπερβάσεις.

Αν ο Μάικ Τζέιμς ικανοποιηθεί με αυτά που θα του προσφέρουν οι «πράσινοι», η μεταγραφή θα γίνει αμέσως, αφού και ο Τσάβι Πασκουάλ δεν είναι αντίθετος σε αυτό.

Βλέπει ότι ο Νικ Καλάθης πάει σούπερ, αλλά την ίδια ώρα ξέρει ότι η χρονιά είναι βαθιά και ο ομογενής πλέι-μέικερ θα χρειαστεί συμπαράσταση, ειδικά όταν ξεκινήσουν τα πιο δύσκολα.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν τι θα γίνει με τον Αμερικανό, που μέσα στην εβδομάδα γενικά αναμένεται να έχει κλείσει (είτε στον Παναθηναϊκό, είτε αλλού). 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags