Facebook Pixel Sportdog.gr | Περιπλέκεται η μεταγραφή Βασιλόπουλου στην ΑΕΚ...
Μπάσκετ
| 2018-01-19 12:01:00

Περιπλέκεται η μεταγραφή Βασιλόπουλου στην ΑΕΚ...

Sportdog Team
Περιπλέκεται η μεταγραφή Βασιλόπουλου στην ΑΕΚ...

Τι εμποδίζει την ολοκλήρωση του deal;

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ως γνωστόν ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΑΡΗ καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Αεκ για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά ο Αρης για να τον αποδεσμεύσει ζητάει ένα μικρό ποσό από την Ένωση...

Ο παίκτης είναι διατεθειμένος να χαρίσει τα δεδουλευμένα του προκειμένου ν’ αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά ακόμη δεν έχει μείνει ελεύθερος για να υπογράψει με την ΑΕΚ.

Για να γίνει αυτό, ο Αρης ζήτησε από την αθηναϊκή ομάδα να καταβάλει ένα μικρό ποσό, ώστε ν’ αφήσει ελεύθερο τον παίκτη. 

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν δεχτεί να δώσει τα χρήματα που ζητάει ο Αρης, ο παίκτης είναι πιθανόν να παραμείνει στο ρόστερ ή ν’ αποχωρήσει αύριο, χάνοντας όμως την μεταγραφή, μιας και η προθεσμία να υπογράψει σε ελληνική ομάδα, λήγει σήμερα.

Φυσικά, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς και θα μείνει ελεύθερος μέσω προσφυγής, ακόμα και αν δεν ολοκληρωθεί το deal με την ΑΕΚ. Γι΄αυτό και η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη προσπαθεί να αποκομίσει κάποιο όφελος σε μία υπόθεση που μοιάζει... χαμένη και η οποία θα ολοκληρωθεί σήμερα (19/1), εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags