Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό σκηνικό με Πασκουάλ και οπαδούς του ΠΑΟ - «Τρελάθηκε» με Καλάθη και ο κόσμος τον...
| 2018-01-19 23:07:00

Τρομερό σκηνικό με Πασκουάλ και οπαδούς του ΠΑΟ - «Τρελάθηκε» με Καλάθη και ο κόσμος τον...

Sportdog Team
Τρομερό σκηνικό με Πασκουάλ και οπαδούς του ΠΑΟ - «Τρελάθηκε» με Καλάθη και ο κόσμος τον...

Απίστευτο στιγμιότυπο στο ΟΑΚΑ.

O Παναθηναϊκός δεν τα πήγε καλά στη δεύτερη περίοδο του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού απώλεσε το προβάδισμα 5 πόντων που είχε εξασφαλίσει στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ σκόραρε μόλις 9 πόντους.

Δεν ήταν, όμως, μόνο η επίθεση, αλλά και η άμυνα ο τομέας για τον οποίο ο Τσάβι Πασκουάλ τα είχε… μαζεμένα στους παίκτες του.

Οι Πράσινοι είχαν κάνει μόλις δυο ομαδικά φάουλ λίγο πριν το τέλος της περιόδου, κάτι που σημαίνει ότι δεν τα χρησιμοποιούσαν τα φάουλ και άφηναν τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ να παίρνουν πλεονέκτημα στη ρακέτα δίχως να τους σταματούν.

Η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν μια φάση λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, στην οποία ο Νικ Καλάθης βρέθηκε σε μειονεκτική θέση κόντρα στον πολύ ψηλότερό του, Οθέλο Χάντερ, όμως δεν του έκανε φάουλ και δέχθηκε ένα εύκολο καλάθι.

Ο Πασκουάλ κάλεσε time-out όντας έξαλλος και ωρυόταν στους παίκτες για την άμυνά τους. Ήταν τόσο εκνευρισμένος που για μερικά δευτερόλεπτα έμεινε σιωπηλός προκειμένου να ηρεμήσει.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ της Nova, χρειάστηκε το έντονο χειροκρότημα των θεατών που κάθονταν στις πρώτες σειρές της εξέδρας κοντά ώστε ο Καταλανός να «συνέλθει» και να ξεκινήσει να δίνει οδηγίες στους παίκτες του! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags