Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασε γνωστός άσος! «Δεν μας έλεγε κανείς την αλήθεια»!
| 2018-01-25 20:50:00

Ξέσπασε γνωστός άσος! «Δεν μας έλεγε κανείς την αλήθεια»!

Sportdog Team
Ξέσπασε γνωστός άσος! «Δεν μας έλεγε κανείς την αλήθεια»!

Τραγική η κατάσταση στην ομάδα...

Ο Βασίλης Σίμτσακ αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης, μιλώντας και για την περασμένη σεζόν, όταν κι αποτελούσε μέλος της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena FM 89,4:

Για την κατάσταση του Άρη: «Η καρδιά μου βρίσκεται ακόμη στον Άρη. Παρακολουθώ την ομάδα, έχω κάτι παραπάνω από φίλους στον Άρη. Για εμένα που έχω φύγει από την ομάδα, τα πράγματα φαίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Πέρσι που ήμουν μέλος, υπήρχε η ψευδαίσθηση ότι κάτι γίνεται και πάντα ελπίζαμε. Τώρα που τα βλέπω από έξω και πιο ψυχρό φαντάζει πιο δύσκολο να γίνει κάτι και να αντιστραφεί η κατάσταση»

Για το τι συνέβη πέρσι όσο ήταν παίκτης του Άρη: «Η καθημερινότητά μας ήταν πολύ δύσκολη. Δεν είχαμε μεγάλα συμβόλαια και είχαμε πλέον θέματα βιωσιμότητας. Αυτό σου χαλάει το μυαλό. Πήραμε απόφαση όλοι μαζί, και είπαμε ότι πρέπει να παλέψουμε για τον κόσμο που έρχεται να μας δει. Δεν θέλαμε να δείξουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε και πιστεύω ότι τα καταφέραμε».

Για το πως κατάφεραν να κρύψουν τα προβλήματα που υπήρχαν: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα των ανθρώπων που ήταν στην ομάδα. Τον μεγαλύτερο ρόλο τον έπαιξε ο προπονητής. Τον αγαπούσαν όλοι πάρα πολύ. Είχε τίμια συμπεριφορά απέναντί μας. Ήταν ξεκάθαρος. Και εμείς για να τον ανταμείψουμε προσπαθούσαμε να κάνουμε περήφανο τον προπονητή και τον κόσμο που ερχόταν στο γήπεδο».

Για το αν αδικήθηκε η περσινή προσπάθεια: «Είναι μεγάλη κουβέντα η αδικία. Ξέραμε ότι κάποια αποτελέσματα δεν μας αντιπροσώπευαν. Ειδικά με την εικόνα που είχαμε δείξει τα τελευταία χρόνια. Πάλι, όμως, δεν ψάχναμε δικαιολογίες. Το παλέψαμε, προσπαθήσαμε και στο τέλος δώσαμε και μία χαρά στους εαυτούς μας και στον κόσμο με την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ».

Για το αν περίμενε αυτήν την εξέλιξη: «Τα πράγματα στην αρχή ήταν πολύ καλά με την παρουσία του κ. Λάσκαρη στην ομάδα. Αλλά την δεύτερη χρονιά αλλάξαν όλα. Πολύ γρήγορα και απότομα. Ήταν απότομη η αλλαγή. Κανείς δεν το περίμενε από αυτούς που ήταν κοντά στην ομάδα. Πέσαμε από τα σύννεφα και δυστυχώς το τέλος δεν ήταν αυτό που θέλαμε και εμείς ως παίκτες της ομάδας».

Για τη συμπεριφορά του κ. Λάσκαρη προς τους παίκτες: «Τα παιδιά από την περσινή χρονιά είχαν πρόβλημα με το ότι δεν μαθαίναμε την αλήθεια. Είχαμε τονίσει πολλές φορές ότι δεν έχουμε πρόβλημα, αρκεί να μάθουμε τι συμβαίνει. Ζητήσαμε αληθινές εξηγήσεις, για να κάνουμε όσο υπομονή χρειαζόταν. Για αυτό αντέδρασαν όλοι έτσι στο τέλος, επειδή δεν μας έλεγε κανείς την αλήθεια».

Για την προσπάθεια που κάνει ο Λευτέρης Αρβανίτης και πως αυτές θα επηρεάσουν το θέμα των προσφυγών: «Έχω ακούσει τόσα πολλά εδώ κι έναν χρόνο και δεν έχω εμπιστοσύνη σε τίποτα. Ο κ. Αρβανίτης όσο ήμουν στην ομάδα, πρέπει να πω ότι διαχειριζόταν σωστά την ομάδα. Δεν υπήρχαν καθυστερήσεις. Ήταν κοντά μας. Έχω ακούσει πολλά και αν δεν δω πράξεις δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα πια».

Για τον κόσμο του Άρη που καλείται ξανά να βοηθήσει την ομάδα: «Πρώτα απ’ όλα κουράγιο. Έχει κάνει πολλή υπομονή στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Έχει βάλει πλάτη όσο κανένας άλλος κόσμος ομάδας στον κόσμο. Έχει προσφέρει βοήθεια στην ομάδα και δεν μπορώ να του ζητήσω κάτι εγώ ως Βασίλης. Είναι αχάριστο να ζητάει κάποιος κάτι από τον κόσμο του Άρη. Πρέπει να βγει κάποιος μπροστά και να δώσει στην ομάδα, έστω το 1/3 από αυτά που της έχει δώσει ο κόσμος της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags