Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πρώτη αντίδραση Σφαιρόπουλου μετά την ήττα στο Βελιγράδι - Τι έκανε στους παίκτες εν όψει ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2018-01-27 19:08:00

Η πρώτη αντίδραση Σφαιρόπουλου μετά την ήττα στο Βελιγράδι - Τι έκανε στους παίκτες εν όψει ΠΑΟ!

Sportdog Team
Η πρώτη αντίδραση Σφαιρόπουλου μετά την ήττα στο Βελιγράδι - Τι έκανε στους παίκτες εν όψει ΠΑΟ!

Προσπαθεί να συνέλθει ο Ολυμπιακός πριν το μεγάλο ντέρμπι!

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ακόμα μια εκτός έδρας ήττα στην Ευρωλίγκα χάνοντας από τον Ερυθρό Αστέρα μόλις λίγες ημέρες μετά την συντριβή του από τη Χίμκι και στο στρατόπεδο των Πειραιωτών ψάχνουν να βρουν τι φταίει για την προβληματική εικόνα της ομάδας.

Έντονος είναι ο προβληματισμός του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του τεχνικού τιμ, οι οποίοι μάζεψαν τους παίκτες και τους έκλεισαν στα αποδυτήρια για να συζητήσουν μαζί τους.

Συγκεκριμένα, μετά την επιστροφή από το Βελιγράδι, η αποστολή του Ολυμπιακού μετέβη απευθείας στο ΣΕΦ, όπου οι παίκτες και το τεχνικό τιμ κλειδώθηκαν στα αποδυτήρια για περίπου μια ώρα!

Όλοι μαζί συζήτησαν για το τι έχει πάει στραβά και ποιος μπορεί να είναι ο τρόπος για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας στο παρκέ και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Τον λόγο πήραν τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όσο και οι παίκτες και όλοι τόνισαν ότι οφείλουν άμεσα να βελτιωθούν εν όψει της δύσκολης συνέχειας και πρωτίστως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Στη συνέχεια, η ομάδα έκανε προπόνηση στην οποία δεν πήρε μέρος ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο δεύτερο μετατάρσιο και έτσι είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παπαπέτρου συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του και θα φανεί αν θα μπορέσει τελικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του κόντρα στους Πράσινους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags