07/08/11 - 10:09

«Έντιμος, μαχητής, αλλά δεν είναι μάγος!»

«Έντιμος, μαχητής, αλλά δεν είναι μάγος!»
59.445views

Στο πλευρό του Μπάμπη Καραμανλή στάθηκε ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, υποστηρίζοντας πως έκανε έντιμη διαχείριση και ότι πλήρωσε και χρέη του Δημήτρη Δρόσου...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τη δημοσιοποίηση της λίστας χρεών της ΚΑΕ:

«Η δημοσιοποίηση της λίστας των χρεών της ΚΑΕ ΑΕΚ έγινε για να καταδείξουμε ότι απαιτείται η εμφάνιση ενός ισχυρού επενδυτή ή μίας ομάδας ανθρώπων με οικονομικές δυνατότητες ή η συστράτευση των οπαδών του τύπου λαϊκής βάσης. Τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα και δεν χτίζονται οι ομάδες μόνο με το φιλότιμο. Τα ποσά που αναγράφονται στη λίστα είναι τα πραγματικά και προκαλώ τον οποιονδήποτε δημόσια».

Για τους Καραμανλή - Δρόσο:

«Ειπώθηκε ότι αδικήθηκαν από τη δημοσιοποίηση της λίστας οι Καραμανλής και Δρόσος. Η λίστα δεν δημοσιοποιήθηκε, όπως προείπα, για να δούμε ποιος χρωστάει τα περισσότερα, αλλά για να καταδείξουμε το πρόβλημα. Οφείλω να πω, ωστόσο, ότι ο Μπάμπης Καραμανλής έκανε μια έντιμη διαχείριση. Δεν φταίει ο Καραμανλής που χρωστάει η ΑΕΚ. Ο Καραμανλής ρύθμισε και χρέη του Δρόσου, όχι του Φιλίππου. Γι' αυτό και δημιούργησε δικά του χρέη. Ο Δρόσος δεν πλήρωσε ΦΠΑ και ΙΚΑ. Ο Καραμανλής έκανε ό,τι μπορούσε για την ΑΕΚ και ακόμη κάνει ό,τι μπορεί για την ΑΕΚ. Ο Καραμανλής είναι έντιμος. Είναι μαχητής. Δεν είναι, όμως, μάγος».

Για τη συνδιαλλαγή που αφορά στο άρθρο 99:

«Ακούω διάφορα για την αίτηση συνδιαλλαγής, στην οποία υποτίθεται ότι αναγράφονται περισσότερες οφειλές. Έχω να πω σε όσους επιθυμούν να δημιουργούν εντυπώσεις ότι πρέπει να ξέρουν να διαβάζουν. Οι όποιες διαφορές είναι λογιστικές. Δεν είναι πραγματικές. Επιπλέον, κάποιες οφειλές πληρώθηκαν. Συνεπώς, υπάρχουν διαφοροποιήσεις».

Για την επόμενη ημέρα:

«Σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί η ΑΕΚ χρειάζονται χρήματα. Το ελληνικό μπάσκετ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή εναντίον της ΑΕΚ. Προβλήματα και μάλιστα δυσεπίλυτα υπάρχουν και σε άλλες ΚΑΕ. Δεν υπάρχουν χορηγίες στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν υπάρχουν άλλα σημαντικά έσοδα. Κάπως πρέπει να ισοσκελιστούν τα έξοδα. Και τα χρέη να διαγραφούν και να παίξει η ΑΕΚ στη Β’ ή στη Γ’ Εθνική, που λέει ο λόγος, πάλι 200-300.000 ευρώ χρειάζονται. Γιατί ακούω κάτι αστεία νούμερα. Ας συσπειρωθούν κάποιοι άνθρωποι να βρεθούν λύσεις. Αυτό είναι το θέμα για την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ