Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρφιά» Βεζυρτζή για τον ΠΑΟΚ: «Ότι έπαιξε κάποιος μπάσκετ δεν σημαίνει ότι μπορεί να διοικήσει»...
| 2018-01-30 13:23:00

«Καρφιά» Βεζυρτζή για τον ΠΑΟΚ: «Ότι έπαιξε κάποιος μπάσκετ δεν σημαίνει ότι μπορεί να διοικήσει»...

Sportdog Team
«Καρφιά» Βεζυρτζή για τον ΠΑΟΚ: «Ότι έπαιξε κάποιος μπάσκετ δεν σημαίνει ότι μπορεί να διοικήσει»...

Προκαλούν αίσθηση τα λόγια του έμπειρου παράγοντα...

Στον Arena 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Νίκος Βεζυρτζής, μιλώντας για την βράβευση του από την ΕΠΣΜ, αλλά και για τον ποδοσφαιρικό και μπασκετικό ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τι είπε στον Arena 89,4:

Για την βράβευση του από την ΕΠΣΜ:

“Είναι μεγάλη τιμή που με βράβευσε η ΕΠΣΜ, έχει όλα τα σωματεία της Β. Ελλάδος. Τεράστια τιμή. Εγώ προέρχομαι από το ποδόσφαιρο, μετά πήγα στο μπάσκετ και με την τρέλα που έχω με τον ΠΑΟΚ, θα πήγαινα σε οποιοδήποτε τμήμα του. Τους ευχαριστώ πολύ. Μας βράβευσε και ο Ιβάν Σαββίδης προσωπικά. Τα μάτια όλων των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι στραμμένα πάνω του γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Έχει το προβάδισμα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω με σύνεση και αγώνα αγώνα και κάθε ματς ξεχωριστά, θα το καταφέρουμε και θα έχει αίσιο τέλος. Μετά από τόσα χρόνια πρέπει να σκαρφαλώσει στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, αν το κάνει πιστεύω δύσκολα θα πέσει από εκεί. Μακάρι…”

Για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ: «Η προσπάθεια στο μπάσκετ έχει απαξιωθεί, έχει απαξιωθεί συνολικά το τμήμα. Αν δεν ανέβουν οι δύο ομάδες στην Θεσσαλονίκη και το λέω με λύπη, μπορούν να διαλυθούν ειδικά ο Άρης που έχει προβλήματα. Μην περιμένετε να δούμε μπάσκετ αν δεν ανέβουν οι ομάδες της πόλης μας. Θα κυριαρχεί πάντα το δίπολο Ολυμπιακού Παναθηναϊκού. Το 79’ ο Άρης είχε ανθρώπους που ξέραν το άθλημα. Πρέπει να υπάρχει τεχνογνωσία στο μπάσκετ. Χρειάζεται τεχνογνωσία, το ότι έπαιξε κάποιος μπάσκετ δεν σημαίνει ότι μπορεί να διοικήσει. Άλλο το… παίζειν, άλλο το διοικείν. Παράγοντας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Αυτό για να μη λέει ο καθένας ότι θέλει. Αυτό το παραμύθι, την τσίχλα, που μασάμε για το οικονομικό… Μπορεί ένας παίκτης να κάνει 500 χιλιάδες κι εσύ να πάρεις έναν με 30 χιλιάδες και σου κάνει καλύτερη δουλειά. Δεν είναι μόνο τα χρήματα. Είναι να ξέρεις κιόλας”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags