Facebook Pixel Sportdog.gr | «Απάντηση» Σπανούλη στο κράξιμο, τι απίθανο παίχτηκε με Τόμπσον - Ποιος τρέλανε το ΣΕΦ
| 2018-02-01 23:27:00

«Απάντηση» Σπανούλη στο κράξιμο, τι απίθανο παίχτηκε με Τόμπσον - Ποιος τρέλανε το ΣΕΦ

του Pick n' Scroll
«Απάντηση» Σπανούλη στο κράξιμο, τι απίθανο παίχτηκε με Τόμπσον - Ποιος τρέλανε το ΣΕΦ

Φοβερά πράγματα από τον Ολυμπιακό απέναντι στη Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός άφησε στην άκρη την κακή παρουσία που είχε στα τελευταία ματς, διαλύοντας τη Φενέρ και κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος της έδρας.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου τα είχε όλα κόντρα στους Τούρκους: πάθος, άμυνα, παίκτες σε μεγάλη βραδιά και τρομερό τρίποντο. Τελείωσε το παιχνίδι με 13/17 τρίποντα, που είναι ρεκόρ για τον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλης Σπανούλης με τον Γιώργο Πρίντεζη ήταν το δίδυμο από τα παλιά και εκείνο που έκανε τη διαφορά. Οι δύο τους συνεργάστηκαν άψογα και έβαλαν την ομάδα τους από την αρχή στη θέση του οδηγού.

Ο αρχηγός των Πειραιώτων έβαλε 14 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ συνολικά είχε 19 πόντους με 4/4 βολές, 3/6 δίποντα, 3/3 τρίποντα, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και είχε μόλις 1 λάθος, σε 23:35. Μία εμφάνιση που σίγουρα έδωσε… απαντήσεις σε όσους τον «έκραζαν» μετά τις τελευταίες ήττες, ενώ ο Πρίντεζης τελείωσε το ματς με 12 πόντους και 7 ριμάουντ.

Το κάτι παραπάνω στη συνέχεια το έδωσε ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος θυμήθηκε τον καλό του εαυτό. Ο Λετονός είχε 19 πόντους με 4/4 τρίποντα και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ.

Παραφωνία για μία ακόμη φορά για τον Ολυμπιακό ήταν ο Χόλις Τόμπσον, ο οποίος είχε 3 πόντους και γενικώς έμοιαζε χαμένος στο διάστημα στα 12.50’’ που αγωνίστηκε. Οταν, όμως, αποσύρθηκε στον πάγκο ο Σπανούλης, που ήταν επίσης στον πάγκο, τον χειροκρότησε και τον ενεθάρρυνε, κίνηση που δεν αποκλείεται να δείχνει κάτι για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη έχει πλέον πολλές ελπίδες να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας, αφού έχει δύο νίκες επί της Φενέρ και εύκολο πρόγραμμα από δω και πέρα, αν και την άλλη Παρασκευή πηγαίνει στη Μαδρίτη για να παίξει κόντρα στην πληγωμένη Ρεάλ, που έχασε στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ. Ειδικά, πάντως, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός δείχνει ικανός να πάρει τα ματς που θέλει για την τετράδα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags