Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελή ατάκα Γκάμπριελ για Παναθηναϊκό - Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο Πασκουάλ!
| 2018-02-02 13:27:00

Τρελή ατάκα Γκάμπριελ για Παναθηναϊκό - Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο Πασκουάλ!

Sportdog Team
Τρελή ατάκα Γκάμπριελ για Παναθηναϊκό - Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο Πασκουάλ!

Να παίζουν με το τριφύλλι στο στήθος και να νιώθουν υπερήφανοι!

Ως σπουδαία κίνηση για την καριέρα του χαρακτήρισε ο Γκάμπριελ τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ αποκάλεσε αδερφούς του τους Σίγκλεντον και Γκιστ!

Αναφέρθηκε στους Έλληνες φιλάθλους αλλά και τους Φώτση-Μπουρούση με τους οποίους συνυπήρξε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Aναλυτικά όσα δήλωσε o Aμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» στο «eurobasket.com»:

Για το γεγονός πως πέρσι μετακόμισε στον Παναθηναϊκό μεσούσης της σεζόν: «Ήταν δύσκολο αρχικά. Χρειάστηκε να ενταχθώ σε μία νέα ομάδα με νέους συμπαίκτες. Ωστόσο, η κίνησή μου αποδείχθηκε σπουδαία. Πήραμε και το ελληνικό πρωτάθλημα, πέρασα ωραία και ήμουν πολύ χαρούμενος όταν έμαθα πως θα συνεχίσω».

Για τον κόσμο στην Ελλάδα: «Η εμπειρία είναι εξαιρετική. Όλοι σε γνωρίζουν και θέλουν φωτογραφίες. Οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι με το μπάσκετ. Μας αποθεώουν παντού και μας εύχονται τα καλύτερα».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Ο στόχος ήταν και θα είναι πάντα οι νίκες. Ωστόσο, δεν γίνεται να νικάς σε όλα τα ματς. Κάθε χρόνο θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από τον προηγούμενο».

Για τη σχέση του με τους Σίνγκλετον-Γκιστ: «Είμαστε σαν αδέρφια. Είναι σπουδαίοι παίκτες, κι ακόμη καλύτεροι φίλοι εκτός παρκέ. Μας δίνουν το κάτι παραπάνω σε κάθε ματς με την ενέργεια και τη συγκέντρωσή τους».

Για το γεγονός πως μέχρι πρότινος έπαιζε μόνο στην Εuroleague: «Είναι λίγο δύσκολο. Στο τέλος της ημέρας, όμως, πρέπει να είμαι έτοιμος όποτε μου ζητείται. Πρέπει να είμαι έτοιμος για οτιδήποτε. Σε αυτό το επίπεδο, ακόμη και το να παίξεις λίγα λεπτά, μετράει. Πρέπει να δίνεις την ενέργειά σου σε κάθε κατοχή».

Για την περσινή συνύπαρξή του με τους Μπουρούση-Φώτση: «Έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία. Ο Φώτσης είναι μάλλον ο πιο αστείος συμπαίκτες που είχα ποτέ. Σπουδαίος φίλος και συμπαίκτης. Ο Μπουρούσης είναι παίκτης του κορυφαίου επιπέδου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags