Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκινητικός Νικ Καλάθης - Το μήνυμά του για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!
| 2018-02-09 12:32:00

Συγκινητικός Νικ Καλάθης - Το μήνυμά του για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Sportdog Team
Συγκινητικός Νικ Καλάθης - Το μήνυμά του για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Τι σχολίασε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού!

Δηλώσεις στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων παραχώρησε ο Έλληνας άσος και, μεταξύ άλλων, σχολίασε ότι η ομάδα στέκεται στο πλευρό του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού:

- Κένι Γκάμπριελ (15π.) και Τζέιμς Γκιστ (15π.), σημείωσαν την ανατροπή και εξασφάλισαν μία διψήφια διαφορά ασφαλείας στην τρίτη περίοδο. Ήταν η ώρα της γραμμής ψηλών του Παναθηναϊκού να βγει μπροστά και να κυριαρχήσει;

«Ακριβώς όπως το είπες! Ήταν η ώρα τους... Ειδικά ο Κένι Γκράμπριελ πρωταγωνίστησε στο πρώτο ημίχρονο με τα τρίποντα του, από τα οποία πήραμε το... ερέθισμα και πιστέψαμε στην ανατροπή. Για τον Τζέιμς Γκιστ τι να πω; Κάθε βράδυ, σε κάθε αγώνα δηλώνει ?'παρών'' και μπορούμε να βασιστούμε πάνω του. Ο Γκιστ είναι... πολυεργαλείο σε άμυνα και επίθεση. Ήταν απίστευτοι και οι δύο απόψε και τους οφείλουμε πολλά για την επιτυχία».

- Η άμυνα της τρίτης περιόδου, η οποία σας βοήθησε να εξασφαλίσετε μία διψήφια διαφορά, ήταν το «κλειδί» της νίκης επί της Μπασκόνια;

«Έτσι ακριβώς. Η άμυνα μας ενεργοποιήθηκε στην τρίτη περίοδο και ανέλαβε δράση, διευκολύνοντας το έργο μας στην επίθεση. Βελτιωθήκαμε σε όλους τους τομείς στο τρίτο δεκάλεπτο, βρήκαμε τα εύκολα καλάθια και καταφέραμε να αποκτήσουμε διαφορά και ψυχολογία».
 
- Η άμυνα όμως δεν είχε διάρκεια, ειδικά στην περιφέρεια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μπασκόνια βρήκε τα τρίποντα και λίγο έλειψε να προκαλέσει... αναστάτωση στο ΟΑΚΑ. Σε ανησυχεί αυτή η διακύμανση στην απόδοση της άμυνας;

«Ηταν όντως κακή η άμυνα μας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χάσαμε μία διαφορά 15 πόντων πολύ γρήγορα. Θα έπρεπε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι και να μην αγχωνόμαστε στα τελευταία λεπτά. Σίγουρα θα πρέπει να δουλέψουμε τη διάρκεια στην άμυνα μας. Το σημαντικό όμως είναι ότι νικήσαμε ακόμη ένα δύσκολο αντίπαλο στην έδρα μας και παραμείναμε στο ?'κυνήγι'' της τετράδας και του πλεονεκτήματος της έδρας στα πλέι οφ». 

- Τώρα έχετε μπροστά σας δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι να έρθει το κομβικό παιχνίδι με την Κίμκι στη Μόσχα. Έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός αυτή την ξεκούραση;

«Σίγουρα την έχουμε ανάγκη. Η ομάδα έχει δείξει το τελευταίο διάστημα σημάδια κόπωσης και χρειαζόμαστε ένα κενό για να... ξεκουράσουμε τα πόδια μας και να βάλουμε στο κλίμα το νέο μας απόκτημα τον Έιντριαν Πέιν». 

- Η διαμάχη με την Euroleague συνεχίζεται...

«Χωρίς δεύτερη σκέψη υποστηρίζουμε τον ιδιοκτήτη μας! Στεκόμαστε στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τόσο εμείς ως παίκτες, όσο και οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι μαζί του, γιατί ο ίδιος μαζί με την οικογένεια του, τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, έχτισαν τα τελευταία 30 χρόνια αυτό το οικοδόμημα που λέγεται Παναθηναϊκός. Δε θα ήμασταν εδώ αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι, όπως δεν θα υπήρχε και Παναθηναϊκός. Θα πρέπει όλοι να γίνουμε μία γροθιά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνάει ο σύλλογος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags