Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό «κράξιμο» στον Ομπράντοβιτς: «Η ανοχή έχει τα όριά της»!
| 2018-02-11 00:45:00

Τρελό «κράξιμο» στον Ομπράντοβιτς: «Η ανοχή έχει τα όριά της»!

Sportdog Team
Τρελό «κράξιμο» στον Ομπράντοβιτς: «Η ανοχή έχει τα όριά της»!

Ποιος τα… έχωσε στον Σέρβο τεχνικό;

Ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, καταφέρθηκε εναντίον του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με τον Σέρβο τεχνικό, όταν ο Σέρβος τεχνικός χαστούκισε τον Μελίχ Μεχαμούτογλου σε τάιμ άουτ της Φενέρμπαχτσε.

Ο Αταμάν κατηγόρησε τον Ομπράντοβιτς ότι δεν σεβάστηκε τον αρχηγό της ομάδας και εν ενεργεία διεθνή με την εθνική Τουρκίας παίκτη, ενώ αποκάλυψε ότι ο μάνατζερ του Τούρκου άσου επικοινώνησε μαζί του για να τον πάρει στην Εφές!

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Αυτό το παιδί (σ.σ. Μαχμούτογλου) είναι ο αρχηγός της εθνικής Τουρκίας και αυτός ο κύριος το... ξέχασε! Ο πατέρας του Μελίχ ξέσπασε την επόμενη μέρα μέσω Facebook ενώ ο μάνατζέρ του με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν είχα χώρο στην Εφές επειδή ήθελε να φύγει από τη Φενέρ! Εννοείται πως αρνήθηκα όμως αν μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, θα μιλήσουμε ξανά. Ό,τι συνέβη δεν αναιρεί το γεγονός πως πρόκειται για τον κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη όμως οι νόμοι και οι κανονισμοί είναι ίδιοι για όλους! Όταν έκανα κάτι ανάλογο στη Γαλατάσαραϊ, το πλήρωσα ακριβά. Έγινε θέμα στην τηλεόραση και ο κόσμος με αντιμετώπισε αυστηρά. Το πρόβλημα στην Τουρκία είναι ο Αταμάν; Φυσικά η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή στους φιλοξενούμενους όμως η ανοχή έχει και τα όριά της! Κάθε επάγγελμα έχει τους δικούς του άγραφους κανόνες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags