Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπουρούσαρος... λαμπρός οδηγεί την Εθνική!
| 2018-02-25 20:02:00

Μπουρούσαρος... λαμπρός οδηγεί την Εθνική!

Sportdog Team
Μπουρούσαρος... λαμπρός οδηγεί την Εθνική!

Νέα, δύσκολη νίκη με 75-70 επί της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Η Εθνική Ανδρών, στο τέταρτο παιχνίδι των “παραθύρων”, κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία, έδωσε ένα συναρπαστικό, μέχρι το τελευταίο λεπτό, παιχνίδι στα “Δύο Αοράκια” , καταφέρνοντας να πάρει την νίκη με 75-70  και να κάνει το 4/4 στα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου του 2019.

H Ελλάδα, μπήκε στο παιχνίδι, όπως και σε αυτό με την Εσθονία, αρκετά νωθρή με αρκετά προβλήματα στην άμυνα, καταλήγοντας στο ημίχρονο να είναι πίσω στο σκορ (39-46). Στην 3η περίοδο “έσφιξε” την άμυνα της, με τον Γιάννη Αθηναίου να δίνει πολύτιμες λύσεις στην εθνική τελειώνοντας το παιχνίδι με 14 πόντους και 4 ριμπάουντ. Ο Γιάννης Μπουρούσης στο τέλος βγήκε μπροστά στα τελευταία λεπτά, παίρνοντας πολύτιμα ριμπάουντ και βάζοντας τους κρίσιμους πόντους, έχοντας συνολικά 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενω ο  Παναγιώτης Βασιλόπουλος έδωσε πάλι πολύτιμες λύσεις με 15 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Η Μεγάλη Βρετανία είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας παράλληλα τον έλεγχο των ριμπάουντ, με τον Ντάνιελ Κλάρκ να είναι ο κορυφαίος με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ στην 4η περίοδο φάνηκε η απειρία της και ιδιαίτερα στα τελευταία 3 λεπτά, παίρνοντας βιαστικές και λανθασμένες αποφάσεις, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 39-46, 56-58, 75-70

Πηγή: ebasket.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags