Facebook Pixel Sportdog.gr | Παρασκήνιο σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Δεν φεύγει ο πρόεδρος - Απάντησε με mail στους επενδυτές!
| 2018-03-06 09:33:00

Παρασκήνιο σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Δεν φεύγει ο πρόεδρος - Απάντησε με mail στους επενδυτές!

Sportdog Team
Παρασκήνιο σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Δεν φεύγει ο πρόεδρος - Απάντησε με mail στους επενδυτές!

Τα έχουμε δει όλα!

Το γεγονός πως δεν έστειλε υπογραγραμμένο πληρεξούσιο προς την πλευρά των Αρειανών επιχειρηματιών που θέλουν να μπουν μπροστά για να σώσουν την ομάδα, δείχνει για μία ακόμα φορά ξεκάθαρα τις σκέψεις του Νίκου Λάσκαρη, όπως γράφει το sdna. Που μπορεί μεν να απάντησε στην επιστολή που είχε λάβει προ ημερών, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να χάσει ένα μεγάλο μέρος της δύναμής του από την ΚΑΕ, το οποίο κατέχει μέσω των μετοχών που έχει στην κατοχή του.

Φυσικά, η αργοπορημένη απάντηση Λάσκαρη, δεν έπεισε κανέναν και πλέον οι Αρειανοί επιχειρηματίες από την στιγμή που δεν πήραν στα χέρια τους το έγγραφο που χρειάζεται για να προχωρήσουν οι εξελίξεις, θα εξετάσουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να μπορέσουν τα πράγματα να μπούνε σε μία κατεύθυνση, που θα οδηγεί στην απομάκρυνση του Νίκου Λάσκαρη από την Κ.Α.Ε.  

Το δεδομένο μετά και από την τελευταία εξέλιξη είναι πως ο Νίκος Λάσκαρης δείχνει παρά την οικονομική και διοικητική του αδυναμία να έχει γαντζωθεί στη θέση του και να μην δείχνει καμία διάθεση αποχώρησής του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags