Facebook Pixel Sportdog.gr | «Στον αέρα» παικταράς του ΠΑΟ - Τι τρέχει με τον... εφιάλτη του Ολυμπιακού, τι θα κάνει ο Δημήτρης;
| 2018-03-17 13:05:00

«Στον αέρα» παικταράς του ΠΑΟ - Τι τρέχει με τον... εφιάλτη του Ολυμπιακού, τι θα κάνει ο Δημήτρης;

του Pick n' Scroll
«Στον αέρα» παικταράς του ΠΑΟ - Τι τρέχει με τον... εφιάλτη του Ολυμπιακού, τι θα κάνει ο Δημήτρης;

Είναι αγαπημένος άσος των οπαδών, αλλά...

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε στη Μάλαγα και πολλά γι' αυτό οφείλει στον Κέισι Ρίβερς. Στον Αμερικάνο «μπόμπερ» που έκανε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο με τους 24 πόντους που σημείωσε και τα 6 τρίποντα που έβαλε. 

Ο Κέσι Ρίβερς για μεγάλο διάστημα ήταν ο πιο σταθερός παίκτης του «τριφυλλιού». Είναι μάλιστα από τους αγαπημένους της εξέδρας για τον βασικό λόγο ότι παίζει σχεδόν πάντα καλά εναντίον του Ολυμπιακού. Και είναι συνήθως ο πρωταγωνιστής σε μεγάλες νίκες επί του «αιώνιου» αντιπάλου. 

Τον τελευταίο καιρό, όμως, ο έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ είναι μακριά από τα γνωστά του δεδομένα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τους τελευταίους 3 μήνες στην Ευρωλίγκα δεν υπήρξε παιχνίδι, που να έχει σημειώσει πάνω από 12 πόντους (μιλάμε για το διάστημα πριν από το χθεσινό παιχνίδι με τη Μάλαγα). Και ενώ στις αρχές της χρονιάς είχε βάλει 20 στη Ρεάλ, 20 στην Αρμάνι, 17 στην ΤΣΣΚΑ και πάει λέγοντας. 

Μάλιστα, είχε παραξενέψει αυτή η πτώση του για τον λόγο αυτό, ότι ήταν από τις σταθερές του Παναθηναϊκού.

Χθες, όμως, άστραψε και βρόντηξε και μαζί του πήρε τα πάνω της και η ομάδα του, η οποία καλπάζει, ώστε να είναι πανέτοιμη στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. 

Και όλα αυτά ενώ δεν έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο με τον Αμερικάνο. Έχουν γίνει συζητήσεις, έχουν αναφερθεί και γραφτεί πολλά, προς το παρόν, όμως, όλα είναι στον αέρα...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags