Facebook Pixel Ζήσης ήταν και …πάει;
| 2011-08-12 16:00:00

Ζήσης ήταν και …πάει;

Ζήσης ήταν και …πάει;

Ο σκύλος σας το είχε γράψει εδώ και τρεις εβδομάδες, όταν ΟΛΟΙ έγραφαν ότι Ολυμπιακός και Ζήσης είναι μια ανάσα από το γάμο, ότι ο guard της Σιένα δεν είναι μέλος της Θύρας 7 για να χαρίσει 400.000.

Πλέον μοιάζει σίγουρο ότι το φλερτ των δύο πλευρών ατύχησε για τρίτη φορά μέσα στην πενταετία.

"Ο Ζήσης και η γυναίκα του απέκτησαν ένα παιδάκι και θέλουν σαν τρελοί να μετακομίσουν στην Ελλάδα", "Ο Ζήσης θέλει να παίξει μαζί με τον Σπανούλη του και ο κουμπάρος του προσπαθεί να τον πείσει να πάει στον Ολυμπιακό", "Ο Ζήσης θέλει όσο τίποτα να παίξει για τον Ίβκοβιτς"… Εδώ και ένα μήνα, σε εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιόφωνα, οι περισσότεροι επικαλούνται τους τρεις συγκεκριμένους λόγους για να στηρίξουν την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός θα ντύσει τον Ζήση στα "ερυθρόλευκα".

Το γεγονός ότι ο 28χρονος guard έχει συμβόλαιο με τη Σιένα για 1+1 χρόνο, αλλά και η λεπτομέρεια ότι για τη φετινή σεζόν δεν υπήρχε buy out, αλλά μόνο η βούληση του Μινούτσι και πόσα χρήματα θα αξίωνε ο ίδιος, έμοιαζαν …ασήμαντα μπροστά στην …επιθυμία του Νίκου Ζήση και της γυναίκας του να έρθουν στην Ελλάδα.

Ο σκύλος από την Ιταλία πάντως, εκείνο το καθαρόαιμο Cane Corso, είχε αποκαλύψει εδώ και μέρες ότι ο μοναδικός τρόπος να υπογράψει ο Ζήσης στον Ολυμπιακό είναι να πληρώσουν οι "ερυθρόλευκοι" τα χρήματα που ζητάει η Σιένα για να τον αφήσει ελεύθερο.

Οι μέρες πέρασαν, ο Ολυμπιακός, ανέβασε την προσφορά του στον Ζήση, που πλέον πλησιάζει α χρήματα που θα πάρει του χρόνου στη Σιένα (σχεδόν 700.000 δίνει ο Ολυμπιακός για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου και 750.000 είναι το συμβόλαιό του με τη Σιένα), αλλά στο θέμα της αποζημίωσης των πρωταθλητών Ιταλίας (λιγότερα από 200.000 ευρώ) δεν σημειώθηκε η παραμικρή πρόοδος.

Ο σκύλος μύρισε, έψαξε, γαύγισε στους φίλους του στην Ιταλία και έμαθε ότι η στάση του Ολυμπιακού έχει κάνει τη διοίκηση της Σιένα να βεβαιωθεί ότι ο Νίκος Ζήσης θα παραμείνει για τρίτη συνεχή σεζόν στην Τοσκάνη, εκεί όπου είναι αρκετά πιθανό να του κάνει παρέα και ο Μάρκο Γιάριτς μαζί με την Αντριάνα Λίμα, πλάι στον ΜακΚάλεμπ και τον Καουκένας.

Μετά από 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα Ιταλίας και με την προσθήκη του Άντερσεν, αλλά και την παραμονή των "παλιών", Στόουνρουκ και Λαβρίνοβιτς ο μεγάλος στόχος του Μινούτσι είναι το Final 4 της Κωνταντινούπολης.

Ο Ντούντα δυστυχώς, δεν μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο με βεβαιότητα…

Υγ: Ο Ζήσης δεν πάει στον Ολυμπιακό, εκτός αν στο Λιμάνι πληρώσουν το buy out, αλλά δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή, να πάει να συναντήσει τον Σχορτσανίτη στο Ισραήλ! Σίγουρα, δεν είναι το πιο πιθανό σενάριο, αλλά συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από την μετακόμιση στην Ελλάδα. Έτσι μου γαύγισαν στο Τελ Αβίβ τουλάχιστον…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags