Facebook Pixel Ακόμη ένας χορηγός
| 2011-08-12 17:32:00

Ακόμη ένας χορηγός

Ακόμη ένας χορηγός

Έναν ακόμη χορηγό ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο "Πολυχώρος Πάρκο" συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα οι "300 του ΠΑΟΚ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με τον νέο χορηγό:

"Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι στο χορηγικό πρόγραμμα οι “Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.” συμμετέχει και ο “ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΑΡΚΟ”, που βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Ποτίδαιας. Ο “ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΑΡΚΟ” είναι η τέταρτη… συμμετοχή στο χορηγικό πρόγραμμα “Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.”, το οποίο εφαρμόζεται για πρώτη φορά φέτος και έχει ήδη προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον σε όλους όσοι θέλουν να συνδυάσουν την στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ «ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΑΡΚΟ»

Ο “ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΑΡΚΟ” βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Ποτίδαιας και προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών, καθώς περιλαμβάνει Café Bar – Πιτσαρία – Εστιατόριο – Τσιπουράδικο – Παιδότοπο και τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περνούν ευχάριστα από το πρωί ως το βράδυ. Στον “ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΑΡΚΟ”, μπορεί κάποιος να ξεκινά από το πρωί με καφέ στη χόβολη. Καθώς περνά η ώρα κι ανοίγει η όρεξη συναντιούνται οι φίλοι για τσιπουράκι και θαλασσινούς μεζέδες. Δίπλα στον παιδότοπο οι μικροί φίλοι μπορούν να παίζουν προστατευμένοι.

Απόγευμα στην απαράμιλλη δροσιά της Νέας Ποτίδαιας μετά το τρέξιμο της μέρας, χαλάρωση και απογευματινό καφεδάκι, αναψυκτικό ή και παγωτό σε πολλές λαχταριστές γεύσεις. Το φεγγάρι ξεπροβάλει και το ΠΑΡΚΟ μετατρέπεται σε χώρο σταθερής προτίμησης για κρυστάλινη ρετσίνα, δροσερή μπύρα και ψητές λιχουδιές από τον έμπειρό μας Σεφ υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής με την Μαρία Άρνη (Παρασκευή και Σάββατο).

Επικοινωνία - Κρατήσεις: 23730.43043

www.parkorestaurant.com

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή 8 π.μ. - 1 π.μ.".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags