Facebook Pixel Sportdog.gr | Πωρωτικές δηλώσεις Μαυροειδή: «Παίζαμε για το Χ - Θα ήταν ντροπή να αποκλειστούμε»
| 2018-04-05 19:28:00

Πωρωτικές δηλώσεις Μαυροειδή: «Παίζαμε για το Χ - Θα ήταν ντροπή να αποκλειστούμε»

Sportdog Team
Πωρωτικές δηλώσεις Μαυροειδή: «Παίζαμε για το Χ - Θα ήταν ντροπή να αποκλειστούμε»

Φοβερές ατάκες από τον σέντερ της ΑΕΚ μετά την πρόκριση στο F4.

Πεπεισμένος για το που μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής στις δηλώσεις του κατά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας στην Αθήνα: «Παίζαμε με λίμπερο, με βάθος, για να πάρουμε... το Χ. Εγώ έπαιζα πιο πολλές φορές το βάθος, κάλυπτα το καλάθι. Είχα πει πως ότι και να γινόταν χθες, δεν υπήρχε περίπτωση να αποκλειστούμε, γιατί θα ήταν ντροπή για την ιστορία της ομάδας ανήμερα αυτής της επετείου να αποκλειστούμε. Νομίζω ότι αυτή η μέρα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με θετικά στοιχεία και επιτυχίες για την ομάδα».

Για τα... κλειδιά της επιτυχίας: «Νομίζω ότι το δέσιμο της ομάδας και η συγκέντρωση έδειχναν ότι δεν υπήρχε περίπτωση η Στρασμπούρ να πάρει τη διαφορά. Στο πρώτο ματς πήραμε μια καλή διαφορά και στο δεύτερο μπαίναμε σε κάθε φάση, πολεμάγαμε, δίναμε ότι είχαμε και δεν είχαμε... Νομίζω ότι το μέταλλο της ομάδας έχει φανεί μέσα στη χρονιά σε πολλά παιχνίδια».

Για τις αλλαγές στην ομάδα μέσα στη χρονιά: «Εγώ πίστευα από την αρχή ότι θα πάμε στο F4, ότι και αν έλεγαν κάποιοι. Μέσα σε μια χρονιά, δυστυχώς έτσι είναι και στη ζωή, γίνονται πολλές αλλαγές. Έγινε αλλαγή προπονητή, αλλαγές παικτών, νομίζω ότι κάθε μέρα βελτιωνόμασταν, με αποκορύφωμα τη νίκη στον τελικό του κυπέλλου που μας έδωσε έξτρα δίψα και είπαμε 'πάμε για ακόμη πιο πάνω'. Αυτό το κύπελλο μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε».

Για το F4 στην Αθήνα: «Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς και αν κρίνω από τη στήριξη που είχαμε με τη Στρασμπούρ, νομίζω θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη. Πραγματικά ήταν σαν να παίζουμε με έξι παίκτες, αν γίνει αυτό και στο F4, τότε έχουμε μεγάλη τύχη να το πάρουμε. Η αλήθεια είναι ότι και οι τέσσερις είναι καλές ομάδες, θα μας έβαζα στο ίδιο επίπεδο, μακάρι να έχουμε ένα έξτρα μπόνους λόγω του κόσμου μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags