Facebook Pixel Για την Εθνική και για την πάρτη τους
| 2011-08-13 14:07:00

Για την Εθνική και για την πάρτη τους

Για την Εθνική και για την πάρτη τους

Οι Ελληνες φίλοι του αθλητισμού αναρωτιούνται αν η αποδυναμωμένη Εθνική του πρωτάρη Ηλία Ζούρου θα πετύχει ή θα αποτύχει στο Ευρωμπάσκετ.

Γράφει ο Γιάννης Μάνθος.

Αν η επιτυχία μετριέται μόνο με νίκες η απάντηση θα δοθεί μεταξύ 31 Αυγούστου και 18 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα της Λιθουανίας, τα οποία παρεμπιπτόντως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον, όπως αποδεικνύουν οι τίτλοι που κέρδισε φέτος με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Αντιθέτως, αν ως επιτυχία λογίζεται ένας περήφανος αγώνας στον οποίο ο μονομάχος έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε, η ανανεωμένη Εθνική υπόσχεται ότι θα διεκδικήσει πολλές δάφνες.

Το μπάσκετ είναι ταλέντο, δουλειά και κίνητρο. Η Εθνική είχε την ατυχία να χάσει ταλαντούχους παίκτες της, αλλά δουλεύει άριστα και διαθέτει μπασκετμπολίστες με τόσο ισχυρό κίνητρο όσο είχαν εκείνοι που κατέκτησαν το χρυσό στο Βελιγράδι το 2005. Τότε που τα ονόματά τους τα ήξεραν μόνο οι μανιώδεις, τα κορμιά τους δεν είχαν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους δεν ήταν επταψήφιοι.

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags