Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός αναλαμβάνει προπονητής στον Πανιώνιο μετά τους Ζιάγκο και Γιατζόγλου!
| 2018-04-28 12:49:00

Αυτός αναλαμβάνει προπονητής στον Πανιώνιο μετά τους Ζιάγκο και Γιατζόγλου!

Sportdog Team
Αυτός αναλαμβάνει προπονητής στον Πανιώνιο μετά τους Ζιάγκο και Γιατζόγλου!

Το σίριαλ τελείωσε... αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός των Κυανέρυθρων.

Ένα μικρό... σίριαλ δημιουργήθηκε με την αποπομπή του Βαγγέλη Ζιάγκου από τον πάγκο του Πανιωνίου και την απόφαση της διοίκησης να προσλάβει τον Στιβ Γιατζόγλου.

Ο κόσμος της ομάδας αντέδρασε στο άκουσμα του ονόματος του Γιατζόγλου, λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων κι έτσι οι Νεοσμυρνιώτες ματαίωσαν την πρόσληψή του.

Έτσι, αυτός που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος συμφώνησε να κοουτσάρει τους Κυανέρυθρους τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Basket League.

Θυμίζουμε ότι ο Αλεξανδρής είχε ξανακάτσει στον πάγκο του Πανιωνίου, την σεζόν 2014-2015.

Aναλυτικά:

Mε μοναδικό γνώμονα την επανάκτηση της ηρεμίας και της συσπείρωσης για την διεκδίκηση και την εξασφάλιση του μεγάλου στόχου της παραμονής στην Α1 κατηγορία στις τρείς εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ανάθεσε στον Βαγγέλη Αλεξανδρή, την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ.

Η προηγούμενη θητεία του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA, ήταν την περίοδο 2014-2015 και μέχρι την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Στο πλούσιο βιογραφικό του, με την συνεργασία σε 12 ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει δυο ευρωπαϊκούς τίτλους.

Πεποίθηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA και του μεγαλομετόχου του, Σταύρου Αλευρογιάννη, είναι ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μπορεί κατακτήσει και έναν ελληνικό…τίτλο που θα ισοδυναμεί με την παραμονή της ομάδας μπάσκετ στην θέση που αξίζει να έχει στο ελληνικό μπάσκετ.

Την Δευτέρα (30/4), ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα παρουσιαστεί στους παίκτες και θα έχει την πρώτη προπόνηση.

«ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
Oι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA.

«Είναι η ώρα των έργων, γιατί δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για λόγια, όταν μια ιστορική ομάδα με το μέγεθος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο ελληνικό μπάσκετ, διεκδικεί την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, δυο χρόνια μετά την επιστροφή της σ’ αυτή. Σ’ όλη την αγωνιστική και προπονητική καριέρα μου, έχω μάθει να αγωνίζομαι μέχρι τέλους. Μέχρι εξάντλησης και της τελευταίας επλίδας και πιθανότητας για να πετύχω τον εκάστοτε στόχο μου.

Αυτό θα κάνω και στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Αυτό θα κάνουμε μαζί με τους παίκτες και τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση συνεργασίας του κ. Αλευρογιάννη, γιατί συνταυτιζόμαστε στην ίδια πίστη για την παραμονή της ομάδας. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, καθώς απομένουν τρείς αγωνιστικές και ο στόχος είναι ΔΥΟ νίκες.
Στην συγκεκριμένη χρονική φάση, η αποστολή μου εστιάζεται στον συνδυασμό ψυχολογικής και αγωνιστικής διαχείρισης της ομάδας.
Για την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου, υπάρχει μόνο ο δρόμος της ενότητας ΟΛΩΝ, εντός και εκτός της ομάδας. Μόνο αν ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο, στις 13 Μαίου θα μπορούμε ΟΛΟΙ μαζί να γιορτάζουμε την παραμονή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags