Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σηκώνει και απογειώνεται η ΑΕΚ - Σκάνε βόμβες μετά το F4, τα πρώτα ονόματα που θα κάνουν πάταγο
Μπάσκετ
| 2018-05-04 10:00:00

Το σηκώνει και απογειώνεται η ΑΕΚ - Σκάνε βόμβες μετά το F4, τα πρώτα ονόματα που θα κάνουν πάταγο

του Pick n' Scroll
Το σηκώνει και απογειώνεται η ΑΕΚ - Σκάνε βόμβες μετά το F4, τα πρώτα ονόματα που θα κάνουν πάταγο

Φέρνει παικταράδες ο Αγγελόπουλος, ποιοι είναι στο στόχαστρο.

Η ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1968, πήρε το Σαπόρτα το 2000, θέλει το βράδυ της Κυριακής να τριπλασιάσει τις επιτυχίες της στην Ευρώπη. Εχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει. Οχι μόνο γιατί το φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται στην έδρα της, στο ΟΑΚΑ, αλλά και επειδή οι αντίπαλοί της δεν είναι τίποτα μεγαθήρια.

Κατ' αρχάς αντιμετωπίζει σήμερα στον ημιτελικό την Μούρθια. Είναι ισπανική ομάδα, αλλά μόνο σε Ισπανούς παίκτες δε στηρίζεται. Σχεδόν όλοι είναι ξένοι με τον Βραζιλιάνο, Αουγκούστο Λίμα, να είναι το μεγάλο της αστέρι.

Και η ΑΕΚ, όμως, έχει σπουδαίες μονάδες. Δεν έχει την αγωνιστική συνέπεια που πρέπει, αλλά έχει πάρει φέτος όλα τα μεγάλα παιχνίδια. Εχει κερδίσει δύο φορές τον Ολυμπιακό, παίρνοντας και το Κύπελλο, έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό, έχει πάρει το τρομερό ματς με τη Νίμπουρκ, απέκλεισε τη Στρασμπούρ, μόνο στο πρωτάθλημα δεν τα έχει πάει καλά μέχρι στιγμής.

Μπορεί να επανορθώσει, όμως, στα πλέι-οφ, εκεί, όπου αναμένεται να εμφανιστεί με νέο παίκτη αντί του Εντιν Ατιτς. Τον παίκτη αυτόν φαίνεται να τον έχει εντοπίσει ο Ντράγκαν Σάκοτα, προς το παρόν, όμως, το όνομά του δεν αποκαλύπτεται, γιατί μπροστά υπάρχει η πρόκληση του φάιναλ-φορ.

Πάνω από 15.000 ΑΕΚτζήδες θα δώσουν το παρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θέλοντας να δουν την ομάδα τους να κερδίζει τη Μούρθια και να παίρνει τον εισιτήριο για τον τελικό. Στον τελικό θα βρεθεί και μία από τους Λούντβιγκσμπουρκ, Μονακό. Ομάδες, που είναι του χεριού της ΑΕΚ. 

Είναι μία μοναδική ευκαιρία για την ΑΕΚ να πάρει μία ακόμη ευρωπαϊκή κούπα. Αν την χάσει, θα είναι αποτυχία για τους λόγους, που προαναφέραμε. Αν την πάρει, θα είναι μία ακόμη ένεση για το αφεντικό της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλο, ώστε να ρίξει περισσότερα χρήματα. Ηδη μάλιστα ακούγονται για του χρόνου ονόματα όπως του Περπέρογλου και του Μαυροκεφαλίδη
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags