Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιδού η απάντηση της Ευρωλίγκας στην διαμαρτυρία της Κίμκι - Την δικαιώνει ή όχι;
Μπάσκετ
| 2018-05-04 14:14:00

Ιδού η απάντηση της Ευρωλίγκας στην διαμαρτυρία της Κίμκι - Την δικαιώνει ή όχι;

Sportdog Team
Ιδού η απάντηση της Ευρωλίγκας στην διαμαρτυρία της Κίμκι - Την δικαιώνει ή όχι;

Επίσημη τοποθέτηση για την επίμαχη φάση στο ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Η Κίμκι ζήτησε από την Ευρωλίγκα να δώσει μία επίσημη εξήγηση για την απόφαση των διαιτητών να σταματήσουν το χρονόμετρο 20,7 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ακυρώνοντας το καλάθι που πέτυχε ο Τσαρλς Τζένκινς στον αιφνιδιασμό, και η διοργανώτρια αρχή απάντησε...

Διαβάστε τι υποστηρίζει η Ευρωλίγκα για την επίμαχη φάση:

"Μετά την ανάλυση όλων των εκθέσεων, επιβεβαιώνουμε ότι ο Τάιλερ Χάνικατ ζήτησε αλλαγή 20,7 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου. Δεδομένου ότι το αίτημα δεν ακυρώθηκε, το ηχητικό σήμα ακούστηκε ορθώς κατά την πρώτη δυνατή αντικατάσταση 5,1 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου. Οι διαιτητές δεν άκουσαν αμέσως την κόρνα λόγω του θορύβου, οπότε ο πρώτος διαιτητής ξεκίνησε το χρονόμετρο, αγνοώντας το αίτημα για αντικατάσταση.

Μόλις ο χρονομέτρης ήταν σε θέση να επιστήσει την προσοχή των διαιτητών στην αίτηση για αλλαγή, οι διαιτητές σταμάτησαν σωστά το χρόνο και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το σύστημα IRS για να ρυθμίσουν την σωστή ώρα στο χρονόμετρο. Η γηπεδούχος ομάδα αρνήθηκε να κάνει την αλλαγή όταν μπορούσε. Για να αποφευχθούν περαιτέρω καθυστερήσεις, οι διαιτητές αποφάσισαν να συνεχίσουν το παιχνίδι χωρίς να να κάνουν κάποια αλλαγή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags