Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα έριξε στη διαιτησία για τη συντριβή ο Σάκοτα!
Μπάσκετ
| 2018-05-11 22:22:00

Τα έριξε στη διαιτησία για τη συντριβή ο Σάκοτα!

Sportdog Team
Τα έριξε στη διαιτησία για τη συντριβή ο Σάκοτα!

Ατάκα-φωτιά από τον τεχνικό της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα με 115-85 από τον Παναθηναϊκό και ο Ντράγκαν Σάκοτα αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη διαιτησία της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί την Ένωση εδώ και χρόνια.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Έπαιξαν δύο ομάδες που βρίσκονται σε δύο διαφορετικούς ρυθμούς. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο φρέσκος με όρεξη να παίξει, η δική μας καμπύλη ενέργειας έχει φτάσει στο πάτωμα. Θέλουμε κάποιες μέρες και προπονήσεις να συνέλθουμε. Μπορούμε να κάνουμε κάποια καλή προπόνηση, αλλά όχι μόνο αυτό.

Κι η διαιτησία δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Η αποβολή του Μάικ Γκριν μάς χάλασε τα πάντα. Δεν θέλαμε να γίνουμε ρεζίλι σε αυτόν τον βαθμό. Τι να πω; Δεν υπάρχει σεβασμός από τους διαιτητές, κάτι που είναι μεγάλο θέμα έτσι κι αλλιώς εδώ και πολλά χρόνια. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός και πιστεύω ότι είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Σε οποιαδήποτε μεγάλη διοργάνωση δίνεις τουλάχιστον εφτά μέρες για να παίξεις άλλο παιχνίδι. Το 2002 θυμάμαι ότι ο Παναθηναϊκός μετά την Μπολόνια έχασε εδώ από τον Ολυμπιακό. Από τότε άλλαξαν αρκετά, αλλά για εμάς είναι σημαντικό ότι δεν είχαμε πολλά γκαρντ. Χάσαμε κι έναν, οπότε μετά τι να παίξουμε; Δεν μιλάω για φιλοδοξία νίκης, αλλά για να τελειώσουμε ένα παιχνίδι δίχως προβλήματα και τραυματισμούς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags