Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι, μια ανάσα από παικταρά - Σκάει αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ στον ΠΑΟ;
| 2018-05-17 15:33:00

Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι, μια ανάσα από παικταρά - Σκάει αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ στον ΠΑΟ;

του Pick n' Scroll
Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι, μια ανάσα από παικταρά - Σκάει αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ στον ΠΑΟ;

«Μπαμ» στα σκαριά οι Πειραιώτες, τι παίζει με «πράσινο» άσο.

Περίπου ένας μήνας έμεινε για τη λήξη των πρωταθλημάτων και τα μεταγραφικά σενάρια σιγά σιγά αρχίζουν να δίνουν και να παίρνουν, με την Μπάγερν Μονάχου να είναι στο επίκεντρο αυτών.

Η γερμανική ομάδα, που είχε προπονητή τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και πλέον τον Ντέγιαν Ράντονιτς, προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα μέσω των πλέι-οφ. Δεν είναι σε καλή μοίρα, καθώς μέχρι στιγμής η Φρανκφούρτη αντιστέκεται δυναμικά και κρατάει τη σειρά στο 2-2. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει πολύ καλά οργανωμένα κλαμπ, όπως η Μπάγερν Μονάχου, να κάνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν.

Μέχρι πρότινος στο στόχαστρο της γερμανικής ομάδας ήταν ο Χόλις Τόμπσον του Ολυμπιακού. Μάλιστα, είχαν γίνει συζητήσεις με τον Αμερικάνο ατζέντη του παίκτη, που πλέον αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες. Φαίνεται, όμως, ότι στη πορεία αλλάζουν τα δεδομένα και οι Γερμανοί έχουν βάλει στο μάτι τον Κέισι Ρίβερς, του οποίου το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό λήγει τον επόμενο μήνα.

Ο Αμερικανός άσος, πάντως, δεν είναι άγνωστος στη γερμανική, αφού είχε φορέσει για λίγο τη φανέλα της την σεζόν 2015-2016

Για τον παίκτη τον πρώτο λόγο έχει σαφώς ο Παναθηναϊκός μόνο που, πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Κέσι Ρίβερς έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό. Κι αν στα πλέι-οφ δεν είναι ο παίκτης, που όλοι γνωρίσαμε όσα χρόνια είναι στην Ελλάδα, τότε οι «πράσινοι» πολύ δύσκολα θα ασχοληθούν με το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους

Φαβορί ο Ολυμπιακός για Πάνγκος

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, που βιώνει μεγάλη κρίση σε όλα τα επίπεδα, οι πληροφορίες συνεχίζουν να αναφέρουν ότι είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο η περίπτωση του Κέβιν Πάνγκος. Για τον Καναδό θα ενδιαφερθούν αρκετές ομάδες, όχι, όμως, του βεληνεκούς των Πειραιωτών. Κι αυτό γιατί η Μπαρτσελόνα θα ψαχτεί περισσότερο για τον Μάικ Τζέιμς, η Φενερμπατχσέ θα πάρει τον Σκότι Ουίλμπεκιν και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον Σέρχιο Γιουλ, τον Φακούντο Καμπάτσο, ενώ για τη θέση του Λούκα Ντόντσιτς θα πάρει ένα πιο ψηλό γκαρντ και όχι τον κοντό Κέβιν Πάνγκος. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ήσυχο το κεφάλι της με τους Σέρχι Ροντρίγκεθ και Ναντό ντε Κολό, ενώ έχει και από πίσω τον Γάλλο, Λεό Βέστερμαν.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags