Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρα Σλούκα μετά την πρόκριση: «Είμαστε στην ελίτ, αυτά είναι για τους δημοσιογράφους»!
Μπάσκετ
| 2018-05-18 21:52:00

Ατακάρα Σλούκα μετά την πρόκριση: «Είμαστε στην ελίτ, αυτά είναι για τους δημοσιογράφους»!

Sportdog Team
Ατακάρα Σλούκα μετά την πρόκριση: «Είμαστε στην ελίτ, αυτά είναι για τους δημοσιογράφους»!

Τι δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ για την σπουδαία πρόκριση της Φενέρ στον τελικό;

Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, οδηγώντας την Φενέρ στον τελικό του Βελιγραδίου και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στον Μπόμπι Ντίξον, όσο και στο γεγονός ότι θα παίξει στον έκτο τελικό Ευρωλίγκας στην καριέρα του.

Ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε αρχικά στην κάμερα της NOVA: «Είναι ένα πολύ καλό βράδυ. Ξέραμε ότι η Ζαλγκίρις είναι πολύ σκληρή ομάδα και αξίζει συγχαρητήρια, γιατί οι παίκτες παίζουν σαν ρομπότ. Αυτό που καταφέραμε, να βρισκό είναι στόχος των ανθρώπων της ομάδας και πλέον νομίζω ότι είμαστε μέρος της ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την εμφάνιση του Μπόμπι Ντίξον: «Έχουμε τόσο μεγάλο ρόστερ που ο τελευταίος και ο προτελευταίος παίκτης μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο Μπόμπι έδειξε το μέταλλό του και τι ποιότητα έχει. Υπάρχουν και παίκτες με ποιότητα που είναι εκτός 12άδας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό».

Για το γεγονός πως, αν πάρει τον τίτλο, θα φτάσεις τους τέσσερις, τόνισε: «Αυτά είναι για τους δημοσιογράφους. Δεν τα σκέφτομαι αυτά. Με νοιάζει το ότι παίζουμε έναν τελικό την Κυριακή».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags