Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις στο μπάσκετ - «Βόμβα» με Βασιλακόπουλο
| 2018-05-31 09:40:00

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις συλλήψεις - Πέφτει «βόμβα», αλλάζουν τα πάντα - Ποιον «καθαρίζουν»;

του Pick n' Scroll
Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις συλλήψεις - Πέφτει «βόμβα», αλλάζουν τα πάντα - Ποιον «καθαρίζουν»;

Έρχονται τα πάνω-κάτω στο μπάσκετ. Αποκάλυψη-φωτιά! 

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, με αφορμή τον ορισμό των διαιτητών για τους τελικούς της Α1, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, η χθεσινή συνεδρίαση στα γραφεία της ΕΟΚ ήταν αρκετά επεισοδιακή.

Οι διαιτητές Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης είχαν εξαιρεθεί από τη διαδικασία, κάτι που προκάλεσε την αντίδρασή τους (είχε προηγηθεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ που τους δικαίωνε), με αποτέλεσμα να καταθέσουν μήνυση κατά του στελέχους της ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη, αλλά και όλων των μελών της επιτροπής, όπως και κατά του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Μάλιστα, ο Στέλιος Συμεωνίδης συνελήφθη και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ, ενώ κατά την άφιξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου στα γραφεία της ΕΟΚ οι αστυνομικοί σταμάτησαν και τον πρόεδρο, ο οποίος, όμως, δεν κατευθύνθηκε στο τμήμα και η σύλληψη αποφεύχθηκε, παρά την αυτόφωρη διαδικασία που είχε κινηθεί.

Πλέον, μετά απ’ αυτά τα γεγονότα, εκτιμάται στην μπασκετική «πιάτσα» ότι οι επόμενες εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και πολύ... καυτές. Μάλιστα, όπως λέγεται, φαίνεται πως το ελληνικό μπάσκετ αναμένεται να περάσει σε άλλη εποχή, καθώς είναι πιο κοντά από ποτέ η αποχώρηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το πώς και το γιατί, ωστόσο οι φήμες δίνουν και παίρνουν σχετικά με την «επόμενη μέρα» στο ελληνικό μπάσκετ που δε θα έχει στο τιμόνι της τον πολύπειρο παράγοντα.

Mία εκδοχή που δίνεται για το άμεσο «τέλος» του Γιώργου Βασιλακόπουλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «10.gr», έχει να κάνει με την πρόθεση που έχουν οι Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης να προσφύγουν στην ΕΦΙΠ.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, από τη στιγμή που υπάρχει «παράβαση καθήκοντος» (η παραβίαση δικαστικής εντολής) είναι δεδομένο ότι θα χάσουν τη φίλαθλη ιδιότητα, όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία. Μιλάμε για τα τέσσερα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ (Κώστα Κορομηλά, Κυριάκο Ταβουλαρέα, Στέλιο Συμεωνίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο), αλλά και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο. Από τη στιγμή που θα τους αφαιρεθεί η φίλαθλη ιδιότητα, δεν μπορούν να είναι παράγοντες αθλημάτων

Βέβαια, η ΕΦΙΠ δεν είναι η μοναδική μπορεί να «ρίξει» τον έμπειρο παράγοντα, καθώς φημολογείται ότι παράλληλα έρχεται «τσουνάμι» (αντιδράσεων και όχι μόνο) που δύσκολα θα μπορέσει η νυν ηγεσία του ελληνικού μπάσκετ να αποφύγει. Εν αναμονή…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags