Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό γέλιο με «Ζοτς» - Απίθανη ατάκα για το… μελιτζανί χρώμα του προσώπου του! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-08 23:58:00

Τρελό γέλιο με «Ζοτς» - Απίθανη ατάκα για το… μελιτζανί χρώμα του προσώπου του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελό γέλιο με «Ζοτς» - Απίθανη ατάκα για το… μελιτζανί χρώμα του προσώπου του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ομπράντοβιτς όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς παραχώρησε μια πρωτότυπη συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της Τουρκίας, αφού δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, αλλά σε αυτές που έστειλαν οι φίλαθλοι μέσω Twitter.

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα χρώματα που αλλάζει το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια των αγώνων, τονίζοντας ότι είναι… μόνο δύο και όχι τέσσερα, όπως λένε!

Αναλυτικά:

"Μου κάνει εντύπωση να λένε για τέσσερα χρώματα. Όλος ο κόσμος μιλάει γι’ αυτό. Έτσι είναι το παιχνίδι, δεν μπορώ να το ελέγξω. Είμαι προπονητής και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Αν αλλάζω χρώμα, είναι για το παιχνίδι".

Όταν μάλιστα ένας φίλαθλος ανέφερε πως το μόνο που θέλει είναι να τον δει να χαμογελάει, εξήγησε πως "είναι αστείο αυτό (γελάει). Η εικόνα που υπάρχει για μένα στα παιχνίδια είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ισχύει στην προσωπική μου ζωή. Έχω στιγμές που γελάω αρκετά και απολαμβάνω με τους φίλους και την οικογένειά μου. Άλλο η δουλειά, άλλο η προσωπική ζωή".

Σε τοποθέτηση για το ότι θα μπορούσε να κοουτσάρει την ποδοσφαιρική ομάδα της Φενέρμπαχτσε, απάντησε: "Δεν είναι έτσι ακριβώς. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, είναι ένα άθλημα που έχει μεγάλη παράδοση στη χώρα μου, αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι προπονητής σε ποδοσφαιρική ομάδα".

Όσο για τον παίκτη με τον οποίο έχει πιο ιδιαίτερη σχέση φέτος; "Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον Νικολό Μέλι, όλοι το ξέρουν και το κατανοούν αυτό. Το ξέρει κι αυτός. Δεν είναι αλήθεια ότι στην ώρα του αγώνα μιλάω μόνο”, τόνισε ο Ομπράντοβιτς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags