Facebook Pixel Αυτά θα συμβούν σε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό μετά το ΟΑΚΑ
| 2018-06-15 13:55:00

Αυτά θα συμβούν σε Ολυμπιακό-ΠΑΟ μετά το ΟΑΚΑ - Ποιοι μένουν σίγουρα - Τρελό «άκυρο» στον...

του Pick n' Scroll
Αυτά θα συμβούν σε Ολυμπιακό-ΠΑΟ μετά το ΟΑΚΑ - Ποιοι μένουν σίγουρα - Τρελό «άκυρο» στον...

Δεν τους κουνάει κανείς, ό,τι και να γίνει την Κυριακή!

Την Κυριακή τελειώνουν τα ψέματα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα ριχτούν σε μία μάχη δίχως αύριο. Όποιος κερδίσει στο ΟΑΚΑ, αυτός και θα πάρει τον τίτλο. Ο άλλος θα βυθιστεί στην απογοήτευση. 

Όπως και να έχει, από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει σιγά σιγά το χτίσιμο για την επόμενη χρονιά. Με σιγουριά λίγα πράγματα μπορείς να πεις και ειδικά για παίκτες, όπως ο Νικ Καλάθης, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Παπανικολάου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. 

Είναι, πάντως, κάποιοι παίκτες, που ανεξαρτήτως αποτελέσματος την Κυριακή, δύσκολα θα μετακινηθούν. Οπως ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός γκαρντ δεν είναι ο σούπερ σταρ, αλλά αυτό που του ζητάει ο προπονητής του, το κάνει με συνέπεια. Είναι συν τοις άλλοις πολύ καλός χαρακτήρας και επειδή ο Ολυμπιακός και ο κάθε Ολυμπιακός θέλει κορμό θεωρείται απίθανο να τον απομακρύνει.

Στην ίδια περίπου θέση, αλλά στον Παναθηναϊκό, είναι ο Ίαν Βουγιούκας. Δεν είναι παίκτης που ξετρελαίνει, αλλά ειδικά φέτος είναι σαν στρατιώτης. Αυτά που ζήτησε ο Τσάβι Πασκουάλ από τον διεθνή σέντερ, αυτά πήρε. Το ελληνικό διαβατήριο είναι επίσης ένα μεγάλο προσόν για τον Ίαν Βουγιούκα, αφού Ελληνες παίκτες υψηλού επιπέδου είναι ελάχιστοι. Είναι μικρή, δηλαδή, η πλατφόρμα, από την οποία μπορούν να επιλέξουν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό.

Οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ντίνος Μήτογλου δεν συζητά κανείς άλλο ενδεχόμενο από το να συνεχίσουν στο ΟΑΚΑ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι ο εργάτης που θέλει κάθε προπονητής, ο Ντίνος Μήτογλου, όσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερος θα γίνεται.

Δύσκολα αντίθετα θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έπαιξε φέτος ως δανεικός στον ΠΑΟΚ. Πήρε χρόνο, αλλά οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να πατήσει πολύ καλά στο παρκέ. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι και του χρόνου ο νεαρός φόργουορντ θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού από το «τριφύλλι».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags