Facebook Pixel Μαγκέτι για ένα μήνα!
| 2011-08-20 22:45:00

Μαγκέτι για ένα μήνα!

Μαγκέτι για ένα μήνα!

Ο ΠΑΟΚ αναμένει τον Κόρεϊ Μαγκέτι στη Θεσσαλονίκη, ο ίδιος καθυστερεί κάπως την άφιξή του, αλλά... πώς έχει όλη η ιστορία;

Η αλήθεια είναι πως τέτοιο όνομα δεν έρχεται κάθε μέρα στην Ελλάδα. Και μόνον οι συζητήσεις που κρατά μαζί του ο ΠΑΟΚ έφταναν για να προκαλέσουν πάταγο. Ο Μαγκέτι είναι ένας παίκτης που σκοράρει 16,2 πόντους ανά αγώνα στην καριέρα του στο ΝΒΑ, έχει κάνει και χρονιές με 22+ μέσο όρο στο σκορ, είναι απλά ένα τεράστιο όνομα. Γι' αυτό και ο φτωχός πλην τίμιος, και εν προκειμένω έξυπνος ΠΑΟΚ, τον παίρνει στην ομάδα του για ένα και μόνο μήνα!

Ούτως ή άλλως, τα δεδομένα μιλούν από μόνα τους: τα οικονομικά δεν ευνοούν φέτος καμία ελληνική ομάδα, πόσω μάλλον τον ΠΑΟΚ που έχει από πέρυσι απλήρωτους παίκτες. Ο ένας μήνας, όμως, μπορεί να προσφέρει απίστευτες υπηρεσίες στο “δικέφαλο”. Αφενός θα βοηθήσει την ομάδα στο final 8 της Λιθουανίας, εκεί όπου θα δοθεί η μάχη για να μπει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Δύσκολη αποστολή, με τον Μαγκέτι στο ρόστερ του όμως, ο Μαρκόπουλος γνωρίζει πως οι πάντες θα τον σεβαστούν εντός κι εκτός παρκέ.

Το final 8 ξεκινά για τους Θεσσαλονικείς στις 30 Σεπτεμβρίου κι αν όλα πάνε καλά, θα ολοκληρωθεί στις 2 Οκτωβρίου. Να, λοιπόν, ένας πιθανός λόγος για τον οποίο αργεί ο Μαγκέτι. Αφετέρου, ο ΠΑΟΚ σε αυτό το διάστημα θα καταφέρει να βγάλει και κέρδος. Αν κάποιος συνυπολογίσει τα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά κι από τις φανέλες που θα πουλήσει η ΚΑΕ, αφού ο Μαγκέτι μια φορά θα φορέσει τα ασπρόμαυρα στην καριέρα του, τότε καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για μια εξόχως εμπορική πέρα από αγωνιστική κίνηση.     

Άλλωστε, τα χρήματα που θα λάβει για αυτή τη μηνιαία συνεργασία ο Μαγκέτι μόνον λίγα δεν είναι. Λέγεται πως το μήνα θα πάρει 150.000 δολάρια, άρα τόσα θα βγουν από το ταμείο της ΚΑΕ. Αν περάσει και στους ομίλους, που σημαίνει αυτόματα 750.000 ευρώ, θα επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας. Και στη συνέχεια, ο Μαγκέτι μπορεί να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Αφήστε που κάπου εκεί το λοκ άουτ του ΝΒΑ θα κοντεύει να λυθεί. Κι όλοι θα τραβήξουν το δρόμο τους...

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags