Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο όνομα-έκπληξη μετά τον Πλάθα για αντι-Σφαιρόπουλος - Φαβορί πρώην κόουτς της Εθνικής - Λέτε;
| 2018-06-17 23:44:00

Νέο όνομα-έκπληξη μετά τον Πλάθα για αντι-Σφαιρόπουλος - Φαβορί πρώην κόουτς της Εθνικής - Λέτε;

Sportdog Team
Νέο όνομα-έκπληξη μετά τον Πλάθα για αντι-Σφαιρόπουλος - Φαβορί πρώην κόουτς της Εθνικής - Λέτε;

Φούντωσαν τα σενάρια για τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο Ολυμπιακός παρότι πήγε την σειρά με τον Παναθηναϊκό στο πέμπτο ματς, δεν τα κατάφερε στο ΟΑΚΑ, ηττήθηκε εύκολα από το Τριφύλλι και έτσι ολοκλήρωσε δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς να σηκώσει κούπα.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος ήταν… φευγάτος ακόμα και αν έπαιρνε το πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr.

Γι’ αυτό λοιπόν μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, το ρεπορτάζ θέλει τον Έλληνα κόουτς να φεύγει από το Λιμάνι και ήδη έχουν εμφανιστεί τα πρώτα σενάρια για τον διάδοχό του.

Στην Ισπανία, όπως σας μεταφέραμε και νωρίτερα, γράφτηκε το όνομα του Ζοάν Πλάθα που έφυγε από τη Μάλαγα, ενώ ακούγεται πλέον πολύ έντονα και το όνομα του Αντρέα Τρινκιέρι! Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ελεύθερος μετά την απόλυση του από την Μπάμπεργκ και η περίπτωσή του είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες και στο παρελθόν.

Όλα πάντως θα κριθούν τις επόμενες ημέρες, μετά το ραντεβού Αγγελόπουλων – Σφαιρόπουλου, για το οποίο ο Έλληνας κόουτς τόνισε ότι θα κάνουν απολογισμό μαζί με την διοίκηση και θα πάρουν τις αποφάσεις τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags