Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα πρώτα «μπαμ» σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Παιχταράδες με τρελά λεφτά - Έτσι... ταράζουν την Ευρωλίγκα
| 2018-06-19 23:31:00

Τα πρώτα «μπαμ» σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Παιχταράδες με τρελά λεφτά - Έτσι... ταράζουν την Ευρωλίγκα

του Pick n' Scroll
Τα πρώτα «μπαμ» σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Παιχταράδες με τρελά λεφτά - Έτσι... ταράζουν την Ευρωλίγκα

Ίλιγγο προκαλούν οι στόχοι των δύο αιωνίων. Πού «χτυπάνε»;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αρχίζουν σιγά σιγά να σκέφτονται την επόμενη μέρα. Και το χτίσιμο του ρόστερ τους. Για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα θα είναι πολύ εύκολα, αν μείνει ο Νικ Καλάθης. Ο Τσάβι Πασκουάλ μένει στη θέση του, αν μείνει και ο Καλάθης, τότε οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν χωρίς πονοκεφάλους τον σχεδιασμό τους.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, πάντως, θα ψάξουν για «4άρι», αφού στους «πράσινους» δεν θα συνεχίσει ο Σίνγκλετον, ενώ οι Πειραιώτες δύσκολα θα κρατήσουν τον Κιμ Τιλί, ο οποίος έχασε σχεδόν όλη τη χρονιά λόγω τραυματισμού.

Για τους πρωταθλητές γράφει σήμερα η εφημερίδα Live το όνομα του Τορνίκε Σενγκέλια, ο οποίος παλεύει να πάρει με την Μπασκόνια το ισπανικό πρωτάθλημα. Η περίπτωση του Σενγκέλια μόνο εύκολη δεν είναι. Το κασέ του είναι πολύ υψηλό και θα είναι έκπληξη, αν ο Παναθηναϊκός μπορέσει να τον πάρει. Στον Πασκουάλ έχει ήδη προταθεί ο εντυπωσιακός, Ντέρικ Μπράουν, του οποίου το συμβόλαιο με την Εφές έληξε.

Στον Ολυμπιακό για την θέση «4» υπάρχει ο Γιώργος Πρίντεζης, υπάρχει ο Δημήτρης Αγραβάνης, μπορεί να υπάρχει και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Μπορεί, όμως, να αποκτηθεί και Αμερικάνος, από τους πολλούς, που είναι διαθέσιμοι σε αυτή την θέση.

Ο Τρέι Τόμπκινς, που μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ, θα ήταν τέλεια περίπτωση, αλλά το κασέ του είναι πολύ υψηλό. Για τον Ολυμπιακό, πάντως, η διαδικασία θα αργήσει περισσότερο, αφού πρώτα πρέπει να βρεθεί προπονητής. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags