Facebook Pixel Sportdog.gr | Αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟ – Ποιος «τελείωσε», για ποιον… άναψε πράσινο φως ο Πασκουάλ
| 2018-06-25 00:28:00

Αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟ – Ποιος «τελείωσε», για ποιον… άναψε πράσινο φως ο Πασκουάλ

Sportdog Team
Αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟ – Ποιος «τελείωσε», για ποιον… άναψε πράσινο φως ο Πασκουάλ

«Μείνε εσύ, φύγε εσύ» στο Τριφύλλι!

Εξελίξεις υπάρχουν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς τη στιγμή που ακόμα η υπόθεση του Νικ Καλάθη παραμένει στον αέρα, ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει το ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Ο Καταλανός τεχνικός λοιπόν, αποφάσισε να κρατήσει και για την επόμενη σεζόν τον Μάρκους Ντένμον, παρότι στο τέλος της σεζόν τον είχε αφήσει εκτός ομάδας και δεν μπορούσε να αγωνιστεί στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός βοήθησε το Τριφύλλι σε αρκετά ματς της Ευρωλίγκας και προφανώς μένει για να έχει και την επόμενη σεζόν έναν βοηθητικό ρόλο.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος ενημερώθηκε πως οι Πράσινοι δεν θα κάνουν χρήση της οψιόν για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Γκάμπριελ υπήρχε buy out ύψους 50.000 ευρώ, το οποίο μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να «σπάσει» το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ. Οι Πράσινοι ωστόσο αποφάσισαν πως δεν τον χρειάζονται και ο 29χρονος άσος θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα ως ελεύθερος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags