Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτόν υπέδειξε για αντικαταστάτη του στον Παναθηναϊκό ο Σίνγκλετον - «Ποτέ στον Ολυμπιακό»!
| 2018-07-26 09:57:00

Αυτόν υπέδειξε για αντικαταστάτη του στον Παναθηναϊκό ο Σίνγκλετον - «Ποτέ στον Ολυμπιακό»!

Sportdog Team
Αυτόν υπέδειξε για αντικαταστάτη του στον Παναθηναϊκό ο Σίνγκλετον - «Ποτέ στον Ολυμπιακό»!

Ένα όνομα που έχει ακουστεί πολλάκις στο πράσινο ρεπορτάζ.

Τον Οκάρο Ουάιτ υπέδειξε ως αντικαταστάτη του στον Παναθηναϊκό ο Κρις Σίνγκλετον!

Ο Αμερικανός που αποχώρησε από το Τριφύλλι με προορισμό την Μπαρτσελόνα, ρωτήθηκε από φίλους των Πράσινων για τον αντικαταστάτη του και είπε πως αν ήταν το αφεντικό του Παναθηναϊκού θα διέθετε τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν από την φυγή του Μάρκους Ντένμον για την απόκτηση του πρώην φόργουορντ του Άρη.

"Αν ήσουν το αφεντικό του Παναθηναϊκού, ποιον παίκτη θα επέλεγες για να αντικαταστήσει τον... Σίνγκλετον", ρωτήθηκε ο νυν πάουερ φόργουορντ/σέντερ της Μπαρτσελόνα, λέγοντας: "Τον Οκάρο Ουάιτ, αν δεν επιστρέψει στο ΝΒΑ".

"Υπήρχαν πολλοί free agents από την προηγούμενη χρονιά κι έπρεπε κάπως να τους αντικαταστήσουν", έγραψε, σχολιάζοντας την απόκτηση των Κιθ Λάνγκφορντ και Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ για τον Ντίνο Μήτογλου παρατήρησε πως τον "πιστεύω! Αν συνεχίσει να δουλεύει, θα έχει λαμπρό μέλλον".

Για το αν υπήρχαν πιθανότητες να μείνει στον Παναθηναϊκό, ανέφερε πως "ρωτήστε τον Παναθηναϊκό", ενώ ρωτήθηκε και για τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση των Καταλανών. "Τα χρήματα έπαιξαν ρόλο για να πας στην Μπαρτσελόνα; Αν είχες μία πρόταση 1,5-1,6 εκ. από τον Παναθηναϊκό, θα αποδεχόσουν την πρόταση των 2 εκ. της Μπαρτσελόνα", ρωτήθηκε ο Σίνγκλετον, ο οποίος απάντησε πως "ναι, αλλά όχι για οικονομικούς λόγους".

Τέλος, επιβεβαίωσε πως είχε πρόταση από την Φενέρμπαχτσε και ανέφερε πως δεν πιθανότατα δεν έπαιζε ποτέ στον Ολυμπιακό, καθώς "του αρέσει να αγωνίζεται εναντίον του".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags