Facebook Pixel "Θα πρόκειται για θαυμάσια ευκαιρία!"
| 2011-08-25 19:46:00

"Θα πρόκειται για θαυμάσια ευκαιρία!"

"Θα πρόκειται για θαυμάσια ευκαιρία!"

Ο Στίβεν Σμιθ μιλά στο gazzetta.gr για την πιθανότητα να ντυθεί στα πράσινα και κάνει λόγο για μία ευκαιρία ζωής, ενώ... σταυρώνει τα δάχτυλά του να μη χαλάσει η υπόθεση!

«Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ατζέντη μου. Αυτός έχει μιλήσει με τον Παναθηναϊκό, κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή με εμένα ακόμα» παραδέχτηκε αρχικά, αν και στη συνέχεια δε μπόρεσε να κρύψει την αγωνία του για την εξέλιξη της υπόθεσης «4» στους «πράσινους».

«Δεν το είχα σκεφτεί, για να είμαι ειλικρινής» τόνισε σχετικά με το αν όσο «θάμπωνε» στα ελληνικά παρκέ είχε περάσει ποτέ από το μυαλό η σκέψη να τον προσεγγίσει μία ομάδα τέτοιου βεληνεκούς, ενώ συνέχισε: «Θα πρόκειται για μία θαυμάσια ευκαιρία, αν προχωρήσει η υπόθεση. Σίγουρα οι ευθύνες στον Παναθηναϊκό θα είναι διαφορετικές, αλλά, αν υπάρξει θετική εξέλιξη, στόχος μου θα είναι να προσφέρω από κάθε άποψη. Μπορεί να μην είναι ανάγκη να σκοράρω και να πρέπει να δώσω πάσα. Θα το κάνω. Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους παίκτες με ξεχωριστό ρόλο ο καθένας, αλλά όλοι δουλεύουν για το σύνολο. Κι από όσο ξέρω, ο Παναθηναϊκός συνολικά είμαι μία εξαιρετική ομάδα».

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags