Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψήνεται μεταγραφάρα με Μάντζαρη - Αν πάει σε αυτή την ομάδα, δε θα έχει ξαναγίνει τέτοιο σκηνικό
| 2018-08-11 17:43:00

Ψήνεται μεταγραφάρα με Μάντζαρη - Αν πάει σε αυτή την ομάδα, δε θα έχει ξαναγίνει τέτοιο σκηνικό

του Pick n' Scroll
Ψήνεται μεταγραφάρα με Μάντζαρη - Αν πάει σε αυτή την ομάδα, δε θα έχει ξαναγίνει τέτοιο σκηνικό

Ιστορική ομάδα θέλει τον Έλληνα άσο. Τι παίζεται με τον προπονητή;

Δεν είναι πολλοί οι Ελληνες παίκτες που έχουν μείνει χωρίς δουλειά. Είναι μετρημένοι στα δάκτυλα των δύο χεριών. Ενας από αυτούς είναι ο Αντώνης Μάντζαρης, αδερφός του Βαγγέλη Μάντζαρη του Ολυμπιακού. 

Ο Αντώνης Μάντζαρης, γέννημα-θρέμμα Περιστεριώτης, βοήθησε την ομάδα της γενέτειράς του, το Περιστέρι, να επιστρέψει στην Α1. 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, όμως, που ανέλαβε, δεν τον είχε στα πλάνα του. Έτσι ο Μάντζαρης αναζήτησε την τύχη του σε άλλες πολιτείες. Και πιο συγκεκριμένα πήγε και συμφώνησε με το Μαρούσι, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2. Εδωσε τα χέρια, λοιπόν, έβγαλε τις καθιερωμένες σε αυτές τις περιπτώσεις φωτογραφίες, αλλά η μεταγραφή χάλασε. Ετσι έμεινε στον αέρα.

Στόχος του πλέον βασικός είναι να μπορέσει να παίξει στον Πανιώνιο. Στον Θανάση Σκουρτόπουλο έχει προταθεί η περίπτωσή του, αλλά δεν έχει προχωρήσει, και ένας λόγος είναι η διοικητική ταραχή, που είχε και έχει η ομάδα της Νέας Σμύρνης τις τελευταίες μέρες. Οπως και να έχει, ο Πανιώνιος δεν διαθέτει πολλούς Ελληνες παίκτες. Επομένως, μπορεί στο τέλος να πάρει τον Αντώνη Μάντζαρη.

Αν γίνει αυτό, ο Σκουρτόπουλος θα έχει παίκτες και τα δύο αδέρφια: τον Βαγγέλη στην Εθνική και τον Αντώνη στον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags