Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Λάσμε για την... τρελή ατάκα του Γκιστ - «Δεν περίμενα ότι θα γυρίσω»
Μπάσκετ
| 2018-08-23 20:05:00

Αποκάλυψη Λάσμε για την... τρελή ατάκα του Γκιστ - «Δεν περίμενα ότι θα γυρίσω»

Sportdog Team
Αποκάλυψη Λάσμε για την... τρελή ατάκα του Γκιστ - «Δεν περίμενα ότι θα γυρίσω»

Το σούπερ δίδυμο του Παναθηναϊκού ξανασμίγει.

Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε στη Media Day του Παναθηναϊκού και παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε ότι θα επιστρέψει στο Τριφύλλι το φετινό καλοκαίρι.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε ο καλός του φίλος, Τζέιμς Γκιστ, σε αυτή την εξέλιξη, αποκαλύπτοντας ότι ο Αμερικανός του είπε χαρακτηριστικά «τελείωνε και έλα!» σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του:

«Ρεαλιστικά δεν περίμενα ότι θα γυρίσω πίσω, δεν ήταν κάτι που περίμενα. Υπήρχε μεγάλη πίεση όταν ήμουν εδώ και δεν είναι το ιδεατό να γυρίζεις κάπου που υπάρχει τέτοια πίεση αλλά μίλησα με τον πρόεδρο, τον Νικ και τον Γκιστ και μου άρεσε το πλάνο».

Ο Λάσμε αποκάλυψε τι του είπε ο Τζέιμς Γκιστ: «Όταν τελικά είχα το συμβόλαιο στα χέρια, άφησα τα πάντα και πήρα τηλέφωνο τον Τζέιμς και τον ρώτησα "να έρθω;" και μου είπε "τελείωνε κι έλα". Δεν υπάρχουν καλύτερα μέρη να παίζει κανείς, δεν είμαι πλέον άγριο νιάτο αλλά όλοι αλλάζουν, έχω αλλάξει και ως παίκτες κι ως χαρακτήρας»

Σε ερώτηση για τον στόχο του Final Four τόνισε: «Όλοι θέλουν να κερδίσουν το ίδιο κι εμείς. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για Final 4, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Προφανώς στον Παναθηναϊκό πρέπει να κερδίζουμε, θα ξεκινήσουμε παίζοντας όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιώργο Παπαγιάννη, λέγοντας: «Έγινα μπαμπάς και πλέον είμαι έτοιμος να παίξω τον ρόλο του μέντορα. Θα τον βοηθήσω, ακούει και μπορεί να είναι μια χρονιά αποκάλυψη για τον ίδιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags